Bolles hjemmebanedebut!!! – Optakt til fredagskamp mod Klitten

/ / Nyhed

Der er ingen tvivl.. det er en meget træt Bolle (Erik Kjærsgaard, red.) der møder op til kamp i aften, for manden vil ligge søvnløs i nat og tænke et utal af situationer igennem – for det skal give 3 point i aftenens kamp mod Klitten..! – en kamp der fløjtes igang kl. 19.00 på Faster Stadion.

I sidste weekend blev det til 3-3 i Give for Faster/Hannings serie 3 hold. En godkendt start – særligt fordi man kom bagud 2-0 efter 7 min, og fordi Thomas Madsen scorede det udlignende mål dybt inde i dommerens tillægstid. Et point viste sig dog at være ok – da man på den måde indtager puljens 2. plads, da der blev spillet 3 uafgjort kampe i puljens første runde.

Klitten, som vi kender utrolig godt, er et virkeligt godt spillende mandskab. De spiller fodbold og holder bolden i egne rækker, men rygterne siger, at holdet er svækket markant grundet skader, sygdom og karantæne. Så der skal 3 point på kontoen i morgen!

Nøglen til sejr ligger helt klart i defensiven, hvor der skal lukkes godt af.! Vi scorer mod Klitten, ingen tvivl om det.. Offensiven ser utrolig skarp ud. Thomas Madsen leger boldene ind for tiden, Rasmus Hansen scorer med hovedet og Morten Ahle har også fundet vej til netmaskerne – så holdes nullet i morgen, giver F/H News sejrsgaranti 😉

Ud over Bolle, ligger Eskild og Rix måske også søvnløse i nat. I hvert har de også hjemmebanedebut i morgen, og lur mig om en gammel kending, Jens Bonde ikke også står til gen-debut efter et par gode træninger. Bonde ser modsat offensiven ikke ligefrem skarp ud… men hvad betyder et par kilo for meget på sidebenene?? Bolden er jo stadig rund, og den skal vel stadig rammes med fødderne..
F/H News ønsker alle debutanter – men naturligvis også resten af truppen, og ikke mindst fansene GOD KAMP!!! – Vel mødt i aften kl. 19.00..!!

Truppen:
Lars Hindbo, Rasmus Hansen, Anders Madsen, Kristian Hindhede, Heine Sørensen, Eskild Tylvad, Simon Hansen, Thomas Madsen, Christian Rix, Søren Bækgaard, Allan Munch, Morten Ahle, Niels Tylvad, Jens Bonde