Introduktion

Vi har som tegel opstart sammen med overgang til sommertid og på den første dag vil vi rulle en lille tur på ca. 30-40 km, og derefter samles til et rundstykke og en kop kaffe. Afgang fra Faster Skole – Hold øje med opslag på hjemmeside og på Facebook.

Herefter cykler vi hver mandag og onsdag  kl. 18.00 fra Faster skole i 2 – 3 hold.

Hold 1

Hold 1 består af både et hold der kører fast ca. 25 km hver træningsaften foreløbig indtil sommerferien i et tempo på 20-25 km/t, så alle kan følge med.

Dette hold henvender sig til folk der gerne vil prøve cykling som motionsform. Mød op som du er og med hvad du har. Der er plads til alle.

Hvis nogen med tiden ønsker at øge distancen lidt, er det også tilladt. Men som udgangspunkt er der altid en tur på 25km med start og slut ved Faster skole. Derefter kan man så tage en sløjfe mere eller hvad man bliver enig om.

Hold 2

Er for de lidt mere øvede motionister. Ved sæsonstart i slutningen af marts startes der ud med ca. 40 km. Distancen bliver så øget en smule hen over foråret, med henblik på deltagelse i Fjorden Rundt i juni måned. Men de fælles aftenture vil ikke blive så lange som tidligere, men det er selvfølgelig tilladt alene eller efter aftale med nogle af de andre at forlænge turene i den ene eller anden ende. Der vil i stedet blive forsøgt planlagt nogle lidt længere weekendture.

Efter fjorden rundt vil distancen ca. 45-55 km, eller hvad man aftaler på den enkelte aften. Der vil altid være mulighed for selv at korte ruten af og køre hjem noget før.

Evt. Spørgsmål bedes rettes til bestyrelsen.

Kontaktperson:
Poul Erik Lauritsen
Stensbovej 7, Astrup
6900 Skjern
Tlf. 51 16 69 21
E-mail