Corona-news fra Faster/Hanning

/ / Nyhed

Corona-pandemien sætter i den grad sit aftryk på foråret. I Faster/Hanning er det også en hård tid, men hvad får de forskellige aktører egentlig tiden til at gå med, nu hvor de ikke kan bruge tiden på fodbold? Det har F/H News sat sig for at finde ud af – læs med her:

Hvad laver sportsdirektøren?

Faster/Hanning er en af de få serie 3 klubber i Jylland, der har ansat en sportsdirektør – så hvad mon klubben får ud af det lige for tiden? Umiddelbart kan man tænke – “intet”… vores alles Martin Andersen bruger jo tilsyneladende det meste af sin tid på facebook, hvor han nu er kommet alfabetet igennem med sin ‘a-å’ greatest hits. En flot liste, ingen tvivl om det, men burde Martin ikke bruge lidt mere tid på skrivebordsarbejdet?
Set fra vores perspektiv, indtager F/H den direkte oprykningsgivende 1. plads i puljen. Så hvorfor arbejder man ikke bag kulisserne og forsøger at få tvunget den nuværende stilling igennem? Det er umiddelbart den største chance for oprykning til serie 2 klubben får i nyere tid, her fra synes vi budskabet som Martin Andersen skal sende til DBU er meget simpelt: Giv os vores oprykning DBU, så langt henne i sæsonen lyver tabellen aldrig.!

Hvad laver spillerne?

Dette har været langt sværere at finde ud af. Langt de fleste spillere virker umiddelbart til at være gået under radaren, men men men, hvad laver fodboldspillere, når de ikke kan spille fodbold? De spiller selvfølgelig golf! Så F/H News tog på golfbanen forleden, og der gik ikke længe, før der var gevinst.! Vi stillede følgende spørgsmål til et par af dem vi mødte, ‘hvordan forbereder I spillere jer på sæsonstart’?

Søren Bækgaard udtaler: “Kilometer i benene – det er det, det handler om. Herude får jeg ca. 8 km i benene for hver runde jeg spiller, så jeg vil egentlig mene, at det er mere end rigeligt! Før jeg nærmer mig 8 km i en kamp, har jeg fået to-tre skader, så den sæson kan roligt komme an. Jeg har også set Poul Baun herude. Han skyder dog så skævt, at han runder 10 km, før han har spillet 18 huller, så jeg tror da måske han er klar til mere end den halve time, han plejer at holde til”.

Mads Kragh udtaler: “Mange spillere slår billeder op i vores facebookgruppe af at de har været ude at løbe. På den måde motiverer vi hinanden til at få løbeskoene på og holde formen ved lige. For mig handler fodbold dog om meget andet end lige løb. Fodbold er følelser, ikke løbesko”.

Morten Ahle udtaler: “Det meste af min tid går med at spille FM (Football Manager, red.). Det er faktisk meget sjovt, at se hvor gode resultater man kan lave med Manchester United sammenlignet med de reelle præstationer. Og ellers er lidt konkurrence her på golfbanen jo et fremragende alternativ til fodboldkampene!

Hvad laver coach?

Der gik ikke længe før løbeprogrammet blev lagt op på spillernes gruppe på facebook. Men hvad forventer Bolle ellers af sine spillere? Dette spurgte vi Bolle om, da vi fandt ham på sin nye mountainbikecykel, som vist er blevet brugt lidt mere end planlagt her i marts og april måned.
“Jeg har nogle topprofessionelle spillere. Vi havde haft en rigtig god pre-season og jeg er sikker på, at spillerne var total klar til at kæmpe med om oprykningen her i foråret. Derfor ærgrer det mig helt vildt, at Coronaen skulle sætte en stopper for fodbolden. Jeg savner drengene – helt vildt! Og jeg forventer egentlig bare, at spillerne glæder sig, og ikke har glemt hvad det vigtigste i F/H er, når de kommer tilbage. Det er også det, jeg selv savner aller mest! … Omklædningsrummet…” Sådan slutter Bolle, der umiddelbart ser ud til at have drukket mere rødvin end cyklet på mountainbike – mon der skal en ny ‘trænertrøje’ til igen, når sæsonen pludselig går i gang?

 

Det var alt fra F/H News for denne gang.
Vi håber at sæsonen kan få lov til at gå igang, så vi ikke skal vente helt til efter sommerferien med at samles på stadion!!

 

Alt er skrevet af F/H News, også udtalelserne…