Det skal stoppes

/ / Nyhed

En borger iagttog søndag omkring kl. 18 to ungersvende, som opholdt sig på området uden for købmandsbutikken og ved Go’on tanken. De gik og så. om der var en ’slat’ benzin tilbage i hanerne, og var der det, stak de ild til det. Derefter satte de sig hen og ventede på, at der var en anden der havde tanket, og så prøvede de igen. Dette kan jo være yderst farligt, så vær med til at få denne tendens stoppet. NB: Der blev taget et bilede af episoden.
Endvidere har der hen over sommeren været for meget færden i og omkring Aktivitetshuset, hvor man b.la. åbner døre og vinduer for så at kunne komme ind på et senere tidspunkt. i søndags var der hældt håndsprit ud på gulvet i køkkenet. Sådan en adfærd ønsker vi ikke, og vi vil derfor gerne appellere til, at man får en snak om, at det ikke er sådan Aktivitetshuset skal benyttes.
Vores næste skridt er, at vi bliver nødt til at få sat mere overvågning op, men vi ville jo hellere have, at huset bliver benyttet til det som vi alle er så glade for, og det burde kunne fungere uden problemer.
Hilsen Bestyrelsen Aktiv Faster.