Endnu en fin oplevelse

/ / Nyhed

Først en dejlig middag i Faster Forsamlingshus, afsluttet med Keld Jensen´s lækre hjemmelavede is. Derefter gik vi alle over i Faster kirke til en fornøjelig og meget flot musikalsk oplevelse.

Jette Torp lagde ud med at spille og synge et par af hendes egne sange og fortalte at hun allerede som 12-13 årig var klar over, at der var “musik inde i hende” – og allerede da komponerede sine egne melodier.

Hun var omkring Carpenters og Anne Linnet, hvor vi fik lov at nynne (og synge) med på “En forårsdag”.

Derefter gik Carl Ulrik op til kirkens orgel og sikke toner, han kunne fremkalde – en meget flot oplevelse.

Senere fik vi igen lov til at synge sammen med dem begge, og Jette fortsatte med både at fortælle om sit valg af sangene og føre os igennem sange af Tove Ditlevsen, Bob Dylan, og fra Disney også titelmelodien fra “Klokkeren fra Notre Dame”.

En meget fin oplevelse og med fantastisk lyd i Faster Kirke, hvor vi sluttede af med “You´ve Got a Friend” og derefter bød forsamlingshuset på kaffe og småkager til alle inden det var tid til at køre hjem med den flotte oplevelse føjet til minderne.

Allerede på mandag er der mulighed for igen at opleve musik i Faster Sogn – alle som har lyst er velkomne til at komme til fællessang i Faster Aktivitetshus, mandag d. 1/11 fra kl. 19.15 til 20.30 – hvor vi vil synge fra Højskolesangbogen – sammen igen!