F/H serie 3 spiller fredag aften eneste hjemmekamp i forårssæsonen

/ / Nyhed

Coronaen har ødelagt fodboldsæsonen, men i morgen aften (fredag d. 19.6) kan byens hold opleves på Faster Stadion kl. 19.00, hvor Tjørring kommer på besøg i den såkaldte Corona-cup.

Det blev til pokalexit i lørdags mod Fodboldholdet Herning, hvor Jens Bonde og Morten Ahle brændte i straffesparkskonkurrencen, efter 2-2 i ordinær spilletid. En kamp som F/H burde have vundet efter den ordinære spilletid, men manglende kynisme i begge ender gav slutresultatet 2-2. Jens Bonde udtalte efter kampen: “jamen os gamle (Ahle og jeg selv, red.) vidste godt at det ville betyde kamp både tirsdag, onsdag og fredag hvis vi gik videre, så vi var nødt til at tage ansvaret på os, og sende os ud af pokalturneringen. De unge tror jo de kan spille tre kampe på fire dage, men de bliver klogere med alderen.”

I onsdags blev der igen spillet kamp, og her gæstede F/H Vildbjerg SF. Utrolig mange tilskuere var mødt op denne dag, men til stor undring for alle på serie 3 holdet, var det Vildbjergs damer, der skulle spille på bane 1. Der var oprykningskamp til 3F ligaen mod Aalborg, men det var nu en en kedelig kamp sammenlignet med Corona-cup-kampen. Her bankede F/H nemlig det ene mål ind efter det andet, og det endte med en overbevisende sejr på 0-6.
Der ønskes mere modstand fredag aften – det forventes også, for Tjørring har tidligere voldt F/H store problemer!!!

Vi håber I har lyst til at komme op og se årets eneste hjemmekamp.!