Faster/Hanning – forårsrapport

/ / Nyhed

Forårssæsonen sluttede for godt en uge siden. Det blev til en rigtig flot oprykningssæson, og da jeg har besvaret en længere række spørgsmål til ligabold.dk, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne lægge det ind her – til jer som har lyst til at læse lidt tanker, om foråret der gik. Læs blandt andet om forårets højdepunkt, hvem der havde mest x-faktor og hvem der fylder bødekassen med penge 🙂

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med den placering, når du ser tilbage på Jeres målsætning?
– vi endte som nummer fire i den meget tætte pulje. En placering, vi som oprykkere før sæsonen havde købt uden at tøve.! Men når vi kigger tilbage på sæsonens afslutning, kan vi ikke være tilfredse med 4. pladsen. Vi havde muligheden for at rykke op med to kampe igen, og det er skuffende, at vi taber de sidste to kampe på hjemmebane, og dermed “kun” opnår en 4. plads.

Hvad ville du evt. gerne have gjort anderledes i løbet af sæsonen, eller føler du bare alt gik som smurt?
– mange ting gik godt, faktisk rigtig godt, men vi tabte tre hjemmekampe i sæsonen, og det er ikke tilfredsstillende. Så på hjemmebane er vi nødt til at forbedre os.! Og det er blandt andet evnen til at skabe chancerne, når modstanderen står dybt, vi skal arbejde med.

Hvordan skal I bruge de kommende uger – står den på let sommertræning, eller tager i et velfortjent hvil?
– vi spiller til to mål hver torsdag, så vidt muligt. Det er altid hyggeligt at samles og spille lidt bold og nyde en sommerøl i omklædningsrummet. Der har vi en god tradition om, at gamle spillere også af og til dukker op, så det er heldigvis en god periode for fodboldholdet også.

Hvad var Jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvad står indprentet som den største skuffelse?
– højdepunktet i foråret er helt sikkert 3-5 sejren i Herning. Det var en helt fantastisk fodboldkamp med utrolig højt tempo og højt niveau.! Særligt vores offensiv var smurt den dag, og vi havde ikke forventet, at få tre point med hjem fra Herning. Det gav os også tro på tingene resten af foråret, og tro på, at vi rent faktisk kunne kæmpe med om oprykningen til serie 1.

Forårets skuffelse var det forfærdelige nederlag til Silkeborg på hjemmebane i næstsidste runde. Vi skulle have haft et point i den kamp, for selv at kunne afgøre oprykningen på hjemmebane i sidste kamp, men et hovedstødsmål efter hjørnespark i 92. minut ødelagde den mulighed. Det var ikke sjovt bagefter! Vi skuffede os selv, men også vores mange tilskuere, som har vist flot opbakning i hele sæsonen – det var en dag man helst vil glemme!

Hvilket hold vil du betegne som “forårets overraskelse” og hvorfor? 
– de andre hold i puljen vil nok betegne os som forårets overraskelse, men skal jeg pege på en anden, må det være Herning Fremad. Det er svært at være andet hold, men det gjorde Fremad godt! De havde en solid stamme på holdet, som sikrede et utroligt højt niveau hele sæsonen, og jeg synes også, det var fortjent, at de rykkede op.

Der er også altid negative overraskelser, hvis du skal finde den i Jeres række, hvilket hold har så skuffet dig mest?
– der er ikke så meget at sige. Karup havde ikke niveauet til serie 2, og sådan kan det jo gå, når flere spillere forlader klubben på samme tid. Så synd for Karup.

Hvilken spiller har haft den største X-Faktor på Jeres hold og hvorfor vil du gerne fremhæve ham?
– jeg må fremhæve to spillere her. Den ene har bragt noget x-faktor ind i truppen, som vi aldrig har set før. Han kan ikke fryses, for han er allerede is – og det har mange forsvarsspillere og målmænd mærket i rækken, for Mads Bank elsker at lave legestue i feltet, og det ender som regel med en scoring, som tilskuerne kan stå at grine af på sidelinjen.

Den anden er vores lynhurtige kantspiller Thomas Madsen, der har vist, at han har evnerne til at præstere på det her høje niveau! At vi har fået linjedommere på banen har været til hans fordel, for hvor er han blevet dømt offside mange gange i serie 3, hvor han ikke var det. Nu kan han endelig udnytte sin speed og sin timing til fulde – og det mål han scorede i Silkeborg, hvor han i sprint tager en lang sukkerbold ned med brystet og afslutter på tredje berøringen var ganske enkelt verdensklasse.

De fleste hold har en bødekasse, hvem har hen over foråret spyttet mest i den hos Jer?
– der er ingen tvivl. Søren Bækgaard har et kærlighedsforhold til bødekassen. Hvis han valgte at spendere pengene på en dame i stedet, ville han snart være gift.. men han vælger altid fodbolddrengene frem for damerne, og det kommer hele holdet til gode. Vi må så finde en dame til ham en gang som gengæld.

Forventer du der kommer “nyt blod” til Jeres trup i de kommende uger og har i nogle der forlader Jer?
– nye spillere er velkomne. Vi må se om der er nogen, der har lyst til at kigge forbi. Vi siger desværre farvel til to dygtige spillere. Den ene er Frederik “Bolt” Holk, som har givet en ro i forsvaret, da der ikke er nogen, der kan løbe fra ham – ikke engang hvis de har tre meters forspring. Den anden er Philip Kjærgaard som vi har nydt godt af i mange år. Han har været det klare første valg på venstrebacken og man har vist hvad man fik, med Philip på banen. Det bliver et stort tab, også på det sociale område, hvor både Philip og Frederik har været meget vellidt og snakket godt med alle.! Vi ønsker de to spillere held og lykke i henholdsvis Aalborg og Silkeborg.