Faster/Hanning spiller for overlevelse fredag aften

/ / Nyhed

Faster/Hanning vs. Skovlunde
Fredag d. 21.6 kl. 19.00 på Faster Stadion

Det bliver næppe for tøsedrenge på fredag. Godt nok er det ikke en decideret nedrykningskamp, men taberen af kampen kan meget vel ende i en sådan kamp. Derfor er der ingen tvivl om, at begge hold møder op med fuldt fokus på resultatet – og mon ikke der lige bliver gået 15% mere til den sådan en aften?!

F/H kommer helt sikkert med selvtilliden i orden til kampen. Godt nok led holdet et nederlag i Klitten i sidste uge, men forinden blev det til to sejre og sidst man mødte Skovlunde, vandt man sikkert 0-3. F/H har også den fordel, at de kan nøjes med et uafgjort resultat, så det er altså Skovlunde, der er på jagt.!

Trupmæssigt ser det rigtig fornuftigt ud! Thomas Madsen er tilbage fra skade og eneste afbud er Kristian Hindhede, der af en eller anden mærkelig årsag mener det er vigtigere at fejre en ligegyldig hue, end at spille en altafgørende fodboldkamp. Drengene har alligevel lovet at komme og sætte fut i festen når overlevelsen er sikret 🙂

Truppen til det vigtige opgør:
Alstrup, Wulff, Simon, Søren, Niels, Jeppe, Heine, Ahle, Anders, Nickolai, Lasse, Thomas, Kasper, Rasmus

NB! Skulle Faster/Hanning tabe kampen, kan Lem med en sejr ude over Kibæk lørdag sende Kibæk ud i nedrykningsgyseren i stedet for F/H. En evt. nedrykningskamp spilles lørdag d. 29.06.