Fjernvarme i Astrup By ?

/ / Nyhed

Tirsdag d. 2. oktober afholdte Aktiv Faster borgermøde for Astrup by vedrørende muligheder for fremtidens varmeforsyning. Energigruppen (som blev nedsat ifb. med fremtidsværkstedet) har i samarbejde med & Green Project undersøgt mulighederne for alternativ til boliger, der anvender gasfyr, pillefyr, oliefyr eller individuelle varmepumper.
Der var et meget flot fremmøde på knap 100 personer, som fik en orientering om muligheden for at danne et fælles fjernvarmeanlæg i byen med udgangspunkt i store varmepumper, herunder gennemgang af de forventede økonomiske forhold i hovedtræk.
For at vi kan arbejde videre med ideen, kræver det at vi har et overblik over, om der er den nødvendige interesse for projektet. Som nævnt på mødet skal der være ca. 110 ”gennemsnits husstande” for at der kan være den ønskede økonomiske råderum.
Vi vil derfor meget gerne have en tilkendegivelse af om projektet kunne have din/jeres interesse. Det gøres ved at logge på www.astrupvarme.dk hvor der i perioden 2/10 – 5/11 2023 kan tilmeldes. Her kan det materiale, der blev gennemgået på borgermødet også læses.
Varmeaftaler (bindende tilsagn) udsendes til alle der har givet opbakning i uge 48 med 4 ugers svarfrist.
Der dukker sikkert mange spørgsmål op, og derfor vil Energigruppen hver tirsdag i oktober sidde i byens torv mellem kl. 18,30 – 19,30 og svare på spørgsmål eller hjælpe med tilmeldingen.
Din opbakning er vigtig, hvis vi skal arbejde videre med projektet.
Energigruppen – kontaktpersoner
Poul Erik Lauridsen tlf. 5116691
Jens Peder Bendtsen tlf. 40156110
Per Hindhede tlf. 41189856