Fredag aften skal det være for serie 2

/ / Nyhed

Faster/Hanning serie 2 tager fredag aften imod Give kl. 18. Det er sidste kamp i første runde, og F/H har stadig sæsonens første sejr til gode – nu skal det være!!!

Trods den sløje pointmæssige høst, er der stadig god moral i truppen, og der bliver kæmpet i 90 minutter. Det er vi i den grad også klar til i morgen, for med en sejr her, spiller vi os op på fire point ligesom tre andre hold i puljen, blandt andet det Give hold vi skal møde. Derfor er denne kamp i den grad en nøglekamp, og der skal tre point på kontoen! Vi mangler at møde alle de tre hold med fire point på hjemmebane, så der bliver nogle rigtig spændende kampe på Faster Stadion resten af efteråret.!

For første gang i sæsonen kan vi stille med præcis samme mandskab som i sidste uge – og den kontinuitet kan betyde meget i kampen for at undgå nedrykning. Truppen ser ud som følger:

Lars Hindbo, Simon Hansen, Søren Bækgaard, Thomas Jensen, Jeppe Fyrstenborg, Allan Andersen, Heine Sørensen, Morten Ahle, Rasmus Hansen, Kristian Hindhede, Thomas Madsen, Kasper Moesgaard, Christian Wulff, Anders Madsen

Vi håber på god opbakning i morgen.!