Fremtidsværksted d. 3/11

/ / Nyhed

Fremtidsværksted

Aktiv Faster holder Fremtidsværksted lørdag d. 3 november 2018 fra kl. 9.00 til 14.00

Vi vil gerne invitere alle i sognet og dem som har interesse for det, til at medvirke i et fremtidsværksted, som igen en gang skal være med til at søsætte nye idéer og planer for vores område.

Dagen vil blive styret af tidligere kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard, hvor vi sammen med ham på en inspirerende og humoristisk måde når igennem dagens program.

Der vil være inspirationsoplæg fra Tina Krøy Pedersen, Alphonso Nyhimirimanca, Kristian Wulff, Margit Tanderup Kristensen som alle er tilflyttere.

Alle deltagere kommer til at sidde i grupper, hvor man vil få rig mulighed for at komme med ideer og være med til at idegenerere planer for fremtiden.

Alle de gode og nye ideer der kommer frem vil senere på dagen blive kogt sammen til nye temagrupper, som man får mulighed for at deltage i. Temagrupperne skal arbejde videre med ideen og senere på året præsentere et oplæg.

Det er vores sogns fremtid vi arbejder med, så kom og vær med, Vi har set de andre gange, vi har afholdt fremtidsværksted, at mange ting er kommet derfra og blevet til noget f.eks. Aktivitetshuset, Mejeriet, Cykelstier og mange andre projekter.

Aktiv Faster er vært hele dagen, du skal blot deltage med et positivt indspark

’måske er der en lille overraskelse’

Tilmelding, (af hensyn til maden vil vi gerne sådan ca. vide, hvor mange der kommer)

Man kan tilmelde sig til:

Kristian Ahle: 21754374

Mads Astrup Madsen: 29663869

Svend Erik Olesen: 24274376

Eller skrive sig på sedlen i byens torv

Hilsen

Aktiv Faster