Gave til høstmarkedet

/ / Nyhed

Søndag d. 23/9 holder vi høstgudstjeneste og efterfølgende høstmarked med spisning i kirkehuset. Vi vil holde aktion over det frugt og grønt som Børneklubben “Lygten” har båret ind til gudstjenesten. Vi vil i den forbindelse med tak tage imod enhver hjemmelavedet gave som måtte gives. Det være sig et spil eller lign. i træ, marmelade, gele m.m. af havens frugt. Syltede grøntsager eller frugt, småkager, hjemmestrikket og hæklet arbejde, eller hvad man nu kan finde på. Alt vil blive solgt til fordel for Blå Kors, som også årets konfirmander valgte at  støtte i år. Der vil til høstmarkedet også være mulighed for at købe sin frokost samt efterårsdekorationer, kirkepynt, betonting og de gaver som måtte blive os givet til formålet.

Har du en gave til høstmarkedet tager vi imod lørdag d.22/9  9.00-11.30

Denne dag holder vi også sidste “nørkledag” hvor vi skal lave efterårsdekorationer m.m. Har du lyst til at give en hånd med er du hjertelig velkommen i samme tidsrum.

Har du blomster og grønt i din have som du vil give til brug ved fremstilling af efterårsdekorationerne, må disse gerne stilles ved kirkehuset før kl 9.00 lørdag d. 22/9.

Har du ikke mulighed for at aflevere lørdag formiddag er du velkommen til at ringe og aftale aflevering med Conny 61694879 eller Eva 26233170