Heine Sørensen med klasse-indlæg i 1-7 sejr over Kibæk

/ / Nyhed

Fredag var det top mod bund i Kibæk, og det blev tydeligt i anden halvleg hvor Faster/Hanning bankede seks kasser ind på en regnvåd aften. På tilskuer fronten var gæsterne fra F/H også bedst – flot opbakning trods elendigt fodboldvejr.!

Det ser meget solidt ud, det F/H serie 3 leverer for tiden. Eneste minus er vel manglen af clean sheets. Men det er svært for målmand Hindbo, når Søren Bækgaard begår straffe i tide og utide. Men farlige var Kibæk nu ikke på ret meget andet end straffesparket – så stærkt af defensiven der denne aften var uden en skadet Niels Tylvad.
Det gav plads til Christian Wulff, som kom ind og viste, at træneren har luksusproblemer for tiden! Flot indsats der gav både mål og assist.

Det var også debutant aften. Kenny kom ind efter 76 minutter og gjorde det rigtig fint på kanten. Det blev til en masse gode afleveringer og Kenny passer fint ind på et hold, der efterhånden bliver rigtig gode til at lade bolden gøre arbejdet. Det resulterede også i aftenens storsejr: “Jeg er stolt af drengene! Selvom vi kommer foran med 2-3 mål, bliver vi ved med at gøre det simple. Derfor scorer vi nogle vildt flotte mål i anden halvleg, hvor Kibæk-spillerne stod som træningskegler og ikke kunne følge med” udtaler chefcoach Erik Kjærsgaard.

Nu til aftenens detalje.! Heine Hunskjær Sørensen har vist tidligere i år, at han har mål i støvlerne – noget han ellers ofte bliver udskældt for ikke at have, når snakken går i omklædningsrummet. I Kibæk regnede de heller ikke med, at Heine kunne score – men de blev klogere!! For i det 87. minut tager Heine chancen fra 25 meters afstand. Bolden svæver højt op over keeperen, kysser overliggeren i det lange målhjørne og går ned i jorden og ind i mål. Der bliver meget stille på stadion! Selv Heine tror ikke sine egne øjne, men efter 5 sekunders stilhed kom det helt store glædesudbrud fra Heine, som ligner en der har mod på flere langskud i de næste par kampe!! Kristian Wulff, der fulgte bolden fra højre kant udtaler: “Jeg ved ikke helt om han råbte Wulff, da han sparkede til bolden, men det lignede et indlæg mod bagerste stolpe, hvor jeg var klar. At den stygge modvind så hjælper bolden, der egentlig var på vej 5-10 meter over mål, ind i kassen er jo mere eller mindre et mirakel.”

Næste kamp er topkamp mod Herning KFUM, som gæster Faster Stadion lørdag d. 15.9 kl. 14.00.