Glemt detaljer?

Nedenfor kan læses en beskrivelse af husets faciliteter

380 personer (plads til 3 badmintonbaner) Teleslynge og lydanlæg, mulighed for opsætning af scene, springgrav, gode lydforhold.

Store vinduespartier med udsigt til de grønne boldbaner - men også med mulighed for at skærme for solen.

Har du spontant lyst til at være aktiv sammen med familien eller venner i weekenden, kan I selv booke i kalenderen. Har I brug for en nøgle, kan I sende en SMS til Susanne Kjær Olesen 23967853

Der er nu også mulighed for selv at booke salen her på siden, dette gøres under kalender for huset. Man kan her booke hallen og gymnastiksalen

Priser

Pris ved sportslig aktivitet: 150 kr./time (ved plusmedlemsskab dog kun 50 kr./time og max. 3 timer)

Det er ikke tilladt at bruge springgraven uden uddannelse heri

Ved ikke sportslig aktivitet er prisen for leje: 400 kr./time - max kr. 4.000 for et døgn

En ordinær skole gymnastiksal

Priser

Pris: 25 kr./time

Til 80 personer (borde + stole) Internet adgang, teleslynge, AV udstyr.

Dejligt lyst rum med højt til loftet. Glasparti med udsigt og udgang til dejlig terrasse.

Priser

Pris for leje er: 300 kr./time - pr. døgn max kr. 3.000

Med baggrund i et par aktuelle eksempler vil vi gerne opfordre til, at man følger intentionerne i anvendelsen af Byens Torv. Det kan dog være vanskeligt at opstille fuldstændig udtømmende regler for områdets anvendelse.

Intentionerne er, at Byens Torv opfattes og bruges som et Torv. Der er konstant offentlig adgang, også når andre lokaler er lejet. Torvet må ikke anvendes til et større, længerevarende privat arrangement, som kan betegnes som en privat fest.

Det er stadig tilladt, at familier, venner og naboer hygger sig over en kop kaffe/øl eller lignende - som man f.eks. vil gøre det efter at have anvendt den store sal.

Eks. 1: En gade holder julekomsammen. Efter en badmintonturnering i hallen afsluttes der med medbragt kaffe og kage på Byens Torv - helt OK

Eks. 2: Du inviterer 30 venner til din 40 års fødselsdag. Borddækning for enden af Byens Torv og fest til den lyse morgen - ikke OK.

Mulighed for at tilberede let anretning: Alm. Komfur, opvaskemaskine samt køleskab.

Der forefindes kaffestel til 120 personer

Hjælp til forplejning-kontakt venligst: Dorthe Olesen 24 24 29 71

 

Beachvolley bane

FBG, Faster Skole og Aktiv Faster har etableret en beachvolley bane ved siden af svævebanen på trekantsområdet. Alle må benytte banen og der ligger en bold i hyndeboksen - husk at bolden kun er til volley og ikke til fodbold :-)

Vi håber, at alle vil behandle bane og net godt, så det kan holde i mange år - fortæl børnene at de ikke må hænge i nettet, - det er dyrt og kan gå i stykker.

Brug det til en hyggelig aften med beachvolley og måske spisning i bålhytten - en god sommeraften.

TOP