Her er indstillingerne til Fasters Flamme 2022

/ / Nyhed

Her er de 5 indstillinger til årets Faster Flamme – rigtig gode kandidater. Mød op ved aktivitetshuset søndag kl 12:15 hvor vi vil afsløre årets prismodtager:

Jeg indstiller Mie Kirkeby.
Begrundelse: Mie har gennem flere år gjort en fornem indsats i forældrebestyrelsen for Børnesporet (tidl. Fasters Børn) og kommer man til Mie med behov for hjælp til en ansøgning eller en beskrivelse af sognet, så kan man regne med at man får et materiale, som man virkelig kan glædes over og som gør os stolte over vores sogn. Senest har Mie været dybt involveret i ansøgningen til Midtjyllands Landsbypris, som vi jo netop har vundet. Mie er en stille natur, som man måske ikke får øje på – men hun arbejder for sognet med sine grafiske og beskrivende evner.

Jeg indstiller: Diana og Dennis Klok (Hangårds have)
Begrundelse: De har virkelig knoklet for at kunne åbne haven igen. Der er lavet en ny labyrint og haven ser virkelig se smuk ud igen. Man kan kun tage hatten af for deres hårde arbejde.

Jeg indstiller: Internet gruppen (fiber)
Begrundelse: Gruppen har gjort et stort stykke arbejde med at få fiber til landområdet i Faster sogn. Det har været et langt sejt træk, med stor opbakning fra sognet. Hvor er det dejligt at det er lykkes og at vi på landet nu også kan være med.

Jeg indstiller: Laila og Per Kjær
De er altid parat med hjælpende hænder, materiel eller sponsorater.
Laila og Per er gode agenter for vores sogn, de begge er store fortalere for tilflytning og de er villige til at hjælpe nyankomne, så de kan føle sig velkommen. Det være sig lige fra skole til fritidsaktiviteter.
Lige ledes bruger de megen tid på at sikre en positiv ”omsætning” af huse og ejendomme, som er til salg, så der igen kan komme liv, og positiv smitte af på vores lokalsamfund.
De har altid tid til et smil og en lille snak, selv om de begge har drønende travlt med deres
virksomheder.
To mennesker som betyder rigtigt meget i kulissen, men som ikke gør stort væsen af sig.

Jeg indstiller: Helga Hansen
Helga er en meget aktiv dame der er/har været med i mange foreninger – Højskolen, Seniorklubben, Aktiv Faster og så er hun med i rengøringsbanden og grønbande. Altid glad og positiv og spørger man om hjælp får man ikke et nej.