Indstillinger til Fasters Flamme – vinderen afsløres tirsdag kl 20.30

/ / Nyhed

Vi har modtaget 4 gode indstillinger til Fasters Flamme:

    Maren Magrethe Larsen: Maren Margrete har på eget initiativ påtaget sig opgaven at holde området omkring parkeringspladsen ved skole. Blomsterne passes, sommerblomster plantes, ukrudt holdes væk og skrald bliver samlet op. Det er virkelig en pynt for hele området.
    Helle Galsgaard: Helle har i flere år siddet i FBG’s gymnastikudvalg, og senest har hun også gjort en stor indsats i Fitness gruppen. Hun holder styr på mange bolde i processen og kommer med gode forslag til løsninger.
    Anna-Mette Jacobsen: Anna-Mette har i årevis med stor flid passet flere poster i FBG. I mange år har hun siddet på pengekassen og holdt godt styr på regnskaberne, pt er hun formand og er med hvor hun kan. Hun er en stor hjælp når det skal være fest og Sportsuge, og man får altid et smil og et ja, når hun bliver spurgt om hjælp.
    Faster Fitness: I et par år har gruppen undersøgt og arbejdet for at området skal have et fitness center. Da det endelig så ud til at planerne kunne realiseres kom Covid-19 og besværliggjorde det hele. Men gruppen holdt ved, de fik lavet ansøgninger, beregninger, tilbud og søgt fonde, og da tilladelserne var i hus, blev der lagt mange frivillige timer i at få rummet gjort klar. Covid-19 gjorde det ikke nemmere at få uddannet instruktører og åbnet op – men nu er Faster Fitness klar og det er blevet super godt. Gruppen bag har arbejdet målrettet og ikke mistet modet på trods af megen modgang.

HUSK – uddeling ved Aktivitetshuset tirsdag den 15. juni kl 20.30