Jobopslag – Astrup Købmandshandel

/ / Nyhed
Salgsassistent
Astrup Købmandshandel søger en serviceminded salgsassistent

Da vores trofaste medarbejder Nanna går på efterløn til november, søger vi hermed en fuldtids-salgsassistent, som kan bidrage til den daglige drift og fortsatte udvikling i butikken. Trives du i en travl hverdag, hvor du har kontakt med mange kunder og kan du lide variationen i en dag med mange forskellige opgaver? Så er Min Købmand lige noget for dig.

Min Købmand som arbejdsplads

I Min Købmand er vi lokalt forankret. Det vil sige, at vi er aktive medspillere i lokalsamfundet. Min Købmand er det lokale indkøbssted, og det betyder, at vi kender vores kunder og tager os tiden til at hjælpe og vejlede dem. Hos os er service en del af vores natur og det kan vores kunder mærke.

Som salgsassistent hos os skal du være med til at sikre, at butikken hele tiden fremstår indbydende og salgsklar. Din arbejdsdag bliver præget af, at du har din daglige gang i flere af butikkens afdelinger, og du får dermed et bredt arbejdsfelt.

Dine arbejdsopgaver er:

  Kasseekspedition og anden kundebetjening
  Vareopfyldning
  Ansvar for bestemte afdelinger
  Varebestilling
  Fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse

Du genkender dig selv i følgende:

  Du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
  Du er salgsorienteret og i stand til at yde kompetent vejledning

·         Du har godt humør, og kan lide at være i en mindre butik, som lægger stor vægt på det nære og lokale.

·         Du har erfaring fra en stilling i detailbranchen, meget gerne som faglært, men ikke noget krav.

Vil du også gøre en forskel? Så glæder vi os til at møde dig!

Vil du være vores nye salgsassistent, så send din ansøgning og CV til Jørgen på mail 0761197@minkobmand.dk eller aflevér den i butikken, hvor du skriver, hvorfor du passer ind hos os. Weekend- og helligdagsarbejde må påregnes. Sidste ansøgningsfrist er 11/8-2019. Tiltrædelse 1/10-2019.