Fremtidsværksted – Byfornyelse

Kontakt:

Henning Kristensen, Pilevænget tlf. 2074 7483

Jørgen Madsen, Stensbovej tlf. 6094 3375

Svend Erik Olesen, Hostedhøj tlf. 2427 4376

Poul Junge, Birkevænget tlf. 4042 4022

Per Hindhede, Højevej tlf. 4118 9856

Svend Vestergaard, Borrisvej tlf.4074 4170

 

– og Faster Andelskasse, hvis du har brug for at få regnet lidt på mulighederne.

 

Seniorboliger får 11.000 kr. af Ringkøbing-Skjern kommune.

Byfornyelsesgruppen og Aktiv Faster har søgt kommunens § 18 ekstrapulje, (udvikling og oplysning om boformer, der er netværksskabende) om penge til undersøgelser og muligheder for at lave attraktive seniorboliger i Astrup.

Vi har fået bevilliget 11.000 kr. af Ringkøbing-Skjern kommune til orienteringsmøder om seniorboligernes muligheder. Pengene kan også bruges til inspirations udflugter til andre eksisterende bofællesskaber, så vi kan skabe de bedste og mest spændende og praktiske indretnings muligheder.

Hvis du/I har set nogle fine og gode senior- eller ældreboliger med fælles hus med TV-stue og gæsteværelse, så vil vi gerne høre fra jer, om der evt. er mulighed for at vi kunne besøge stedet.

Vi vil gerne prøve at lave en inspirations tur, for at vise hvad man kan få ud af bofællesskaber og andre fælles områder ved lejeboliger. Man kunne måske tænke sig en fælles køkkenhave, et drivhus eller et spændende blomsterbed, som en udfordring at glæde sig over.

Hvis der er interesse for sådan en tur, kunne vi evt. kører i bus og få en snak om fordele og ulemper ved de steder vi besøger, hvorved vi kan få noteret jeres ønsker til Astrups nye seniorboliger og fælles hus.

Vi søgte også 70.000 kr. til arkitekt udgifter ved bygge projektet, men fik desværre afslag fra kommunen, da pengene kun uddeles til frivillige formål.

Vær med til at skabe de perfekte seniorboliger i Astrup.

Kontakt os.

Udvalgte projekter

  •  Bygge aktive seniorhuse.
  • Udstykke store atraktive byggegrunde mellem Faster og Astrup.
  • Uddele en forskønnelsespris til en bolig, ejendom eller erhverv.
  • Opstarte en boligbørs på Faster-Astrups hjemmeside.

Status

 

  • Byggeprojektet af seniorhusene er på tegnebordet og udarbejdelse af en husleje prisniveau i samarbejde med murermester Jens Kjærgård og Stensbo Huse v. Karl Ejler Andersen.
  • Der arbejdes på nye store attraktive grunde i åbne landskaber.
  • Forskønnelsesprisen vil blive uddelt til gaderundbold i sportsugen, til en person, et par, en gruppe eller et firma som har forskønnet en bolig, en bygning, en ejendom eller et område beliggende i nærområdet af Faster Sogn.
  • På Faster-Astrups hjemmeside bliver der en formidlings mulighed af udbud for kommende nye købere og sælgere af boliger og ejendomme, ligeledes for lejere og udlejere af lejligheder, boliger og ejendomme.