Alle fortjener prisen, men da vi skulle vælge årets modtager, så var det meget vigtigt for os, at det er én der favner vidt – en, der ikke bare gør en indsats indenfor én speciel forening eller bestemt område, og det er ud fra at dette er hele sognets pris!

 

Derfor er årets prismodtager Inger Marie Kristensen

 

Kære Inger Marie – foreningerne bag denne pris vil gerne på vegne af hele området give dig en anerkendelse for dit arbejde på Faster Skole. Du gør mere end man kan forvente af en skoleinspektør, og det skal du vide, at vi er dig meget taknemmelige for. Du viser engagement i hver enkelt elev på skolen, men du rummer også overblik over helheden i forhold til skolen og lokalområdet. Uden Faster Skole var vores lokalområde ikke det samme og uden Inger Marie var Faster Skole ikke det samme!

 

Tillykke til Inger Marie

 

 

Årets kandidater

Hermed de kandidater, som er blevet indstillet til Fasters Flamme 2009 med klip fra indstillingerne:

 

Hanne Vestergård

Hanne har lige siden hun kom til sognet været aktiv enten i bestyrelser, udvalg elelr som træner i fodbold og nu i badmintonklubben, hvor hun er en af de drivende kræfter i den store succes som Faster Badmintonklub har opnået. Hanne er også involveret i diverse arbejdsopgaver og foreninger. Sportsnyt, tovholder på praktisk hjælp til sportsugen, tidligere fodboldudvalg mm. Som en altid positiv og smilende person fortjener Hanne at få Flasters Flamme.

Niels Lund

Niels er også en af de drivende kræfter i den store succes som Faster Badmintonklub har opnået. Foruden engagementet i badmintonklubben er han involveret i diverse arbejdsopgaver og foreninger. Idemand ved mange offentlige haveprojekter i vort område. I bestyrelse for Aktiv Faster. Flink og munter person, som man kun kan blive i godt humør af at være sammen med.

Inger Marie Kristensen

Arbejder benhårdt for at Faster Skole skal være en god og velfungerende skole med et godt omdømme, men har mange odds mod sig.  Hun viser engagement i hver enkelt elev. Området nyder ikke kun godt af hende som skoleinspektør, men også i forskellige udvalg og hun har blandt andet stået for at arrangere Sommersjov. Generelt er hun meget engageret i lokalområdet og hendes positive livssyn har en afsmittende virkning. Uden Faster Skole var vores lokalområde ikke det samme og uden Inger Marie var Faster Skole ikke det samme!

Astrid Hindhede

Der er mange grunde til at indstille Astrid til Fasters flamme. Hun brænder for at det arbejde hun gør i forbindelse med FBG fodboldafdelings børnehold. Hun har blandet andet været med til at indføre træningslejr for alle børnehold. Der er altid en god og positiv omtale fra Astrid i Sportsnyt. Hun varmer alle trænere ved hendes tilstedeværelse på en almindelig træningsaften, når hun går rundt og følger deres arbejde. Hun har også ledet gymnastik i mange år. Skulle der laves underholdning til en fest, er hun også en der lyser op. Mange har også gået en god alvorlig snak med Astrid, hvis der er noget der trykker. Ikke bare i foreningsregi, men også personlige forhold. Astrid har været kvinden bag projektet med erhvervelsen af hjertestarteren og ikke mindst, at mange borgere i vores lokalområde har fået hjertestarterkursus.

Poul Junge, Jan Vestergaard og Jens Vestergaard

De tre indstilles for købet af mejeriet for videreudvikling af stedet til en forening. De har med megen ildhu gået til sagen og har også risikeret meget. Det er et fantastisk projekt, de har sat igang, som er af uvurderlig betydning for vort sogn. Hver gang man møder dem er de alle entusiatiske og positive. Vi kan kun være stolte over at bo i et sogn med sådanne personer.

Merete P. Bilberg

Merete har en ukuelig energi og evne til at skubbe ting i den rigtige retning. Hun “opfandt” projektet Fasters Flamme. Han har opsamlet tanker og ideer ifm. med Mejeriprojektet og formuleret det i en handlingsplan for byggeriet. Merete har været formand i FBG i mange år og er nu valgt ind i skolebestyrelsen. Merete har en stille go rolig måde at bidrage til lokalområdets virke – for mange kan det næsten virke ubemærket, men hendes bidrag er uvurdelige. Merete tænker ikke på nogen bestemt forening, men tænker på sognet og på hvordan vi bedst kan synliggøre vores dejlige området. Når Merete deltager er det en garanti for eftertænksomhed og kvalitet. Hun har i flere år været gymnastikleder og senest har hun været en af initiativtagerne til Faster Skoles Støtteforening – Faster Marie.  Listen er lang over foreninger/opgaver som hun ar sat sit fingeraftryk på.

 

Årets komitee

Trudy Hessels fra Aktiv Faster

Bodil Moesgaard fra Seniorklubben

Merete P. Bilberg fra FBG

Margit Kristensen fra Faster Andelskasse