Merete Bilberg:

Igennem rigtig mange år har hun været med, både i front og i kulissen, når der skulle ske noget.

Et kæmpe aktiv for Sognet, for Skolen, for FBG, Landsbyplanen, ja – alle vegne er Merete med og gør en aktiv og flot indsats. Hjemmesiden var hun også med til at få op og stå – jo, hun har virkelig fortjent at bliver Fasters Flamme!

Derudover er hun altid positiv i sin tilgang til opgaverne og ser mange muligheder

 

Hanne Vestergård:

Hanne har et smittende godt humør som hun medbringer overalt. Hendes evner som leder og instruktør i badminton har udviklet klubben kolossal på relativ kort tid. Hun har øje for hvert enkelt medlem og får de unge mennesker til at føle sig i centrum og godt underholdt.

Hanne har mange gøremål i lokalområdet. Sognet rundt redigeres og klargøres til trykkeren og årets gadedyst koordineres – her er kvalitet og præcision også en naturlighed.

Ved den årlige sportsuge har Hanne i flere år været den koordinerende figur vedr. alt forplejning. Der er styr på opgaverne og Hanne er som regel den sidste der går hjem efter en lang dag i boderne.

I mange år har Hanne varetaget bestyrelsesposter i både Faster Boldklub og Gymnastikforening, samt i Faster Badmintonklub.

Det er personer som Hanne der gør en forskel i den enkelte klub/forening.

 

Dorte og Hans Olesen:

Fasters Flamme skal i år gå til et par. De er begge født i sognet, og det er måske derfor, at deres hjerter banker for sognet og dets udvikling.

Går man tilbage i tiden og tjekker deres CV for bestyrelsesposter og frivilligt arbejde, vil man opdage hvordan den ene bestyrelsespost har afløst den anden, samt at det er mange forskellige foreninger, der gennem tiden har nydt godt af deres indsats (forsamlingshuset, spejderne, FBG, elværket, Aktiv Faster, Mejeriet, købmanden).

Dorte og Hans er ikke dem der står i forreste række ned de vilde og flyvske ideer, men de er ofte bestyrelsens ”praktiske grise”, der er med til at gribe de mange bolde og med en stor portion energi og et godt håndværk får tingene realiseret. De siger aldrig nej til at yde en ekstra indsats (renovering af Mejeriet, mad til sognefesten, uddeling af Sognet rundt osv.).

I øjeblikket sidder Dorte i Aktiv Faster, hvor hun står for køkkenet. Hans sidder både i Mejeriets- og købmandensbestyrelse. Siden Aktivitetshuset blev bygget har de også været at finde i rengøringsbanden.

De sidste år har Dorte og Hans været med til at tænde op under Faster borgernes julestemning, når hestestalden forvandles til et hyggeligt julemarked med juledekorationer, gløgg og vafler.

Dorte og Hans Olesen er utrættelige. Den ene frivillige indsats afløser den anden, men for dem er det en livsstil og en selvfølge, at man må hjælpe til.

 

Børge Olsen:

Børge Olesen er med hans perfekte tømmer håndelag og hans værktøjskasse i den grad med til at sognet ”vedligeholdes”. Han hjælper til – og er ofte tovholder – når noget skal bygges op eller repareres og uanset hvilken forening der har brug for hans hjælp, står han klar. Han har brugt ufattelige mange timer på mejeriet. Hver gang et nyt lejemål skal klargøres er han klar til at tage fat, men også i den daglige vedligeholdelse i købmandsbutikken og i mejeribygningen er han til stor hjælp. Han har været med i opførelse af kroket hytten og spejder hytten. Er der vedligeholdelsesarbejde ved aktivitetshuset eller tingene heromkring, træder han til.

Udover den utrolig store betydning hans frivillige arbejde har, sættes der også pris på hans altid gode humør, lune og friske kommentarer, hvilket gør samarbejde med ham til en fornøjelse. Og ikke mindst nyder alle projekterne godt af hans høje faglige standard og hans øje for løsninger og muligheder i udførelse af projekterne. Børge fortjener i den grad at blive kåret som Fasters Flamme

 

 

 

Årets komitee

Jan Kirkensgaard fra Faster Andelskasse

Jørgen Madsen fra Aktiv Faster

Lis Holt fra Seniorklubben

Anne-Kristine Jansen fra FBG