Merete Bilberg

Igennem rigtig mange år har hun været med, både i front og i kulissen når der skulle ske noget.

Et kæmpe aktiv for Sognet, for Skolen, for FBG, Landsbyplanen, ja – alle vegne er Merete med og gør en aktiv og flot indsats. Hjemmesiden var hun også med til at få op og stå – jo, hun har virkelig fortjent at bliver Fasters Flamme!

Derudover er hun altid positiv i sin tilgang til opgaverne og ser mange muligheder.

 

Personalet hos Astrup Købmandshandel

I særdeleshed købmand Jørgen, men gerne hele butikkens personale fortjener prisen.

Det er et uvurderligt aktiv for området, at vi har en utrolig velfungerende butik.

Man føler sig altid godt behandlet, når man kommer i butikken, personalet hjælper med et smil og er meget imødekommende for idéer og forslag.

Derudover er de gode til at afholde små arrangementer, hvor der for hele sognet er god mulighed for at benytte lejligheden til at hygge sig sammen, som for eksempel til

rødvinssmagning og den nyligt afholdte “Italienske uge”.

De fortjener i høj grad et skulderklap!

 

Erik Kjærsgård

Erik har i mange år været fodboldtræner i FBG/BFH regi. Drengene er meget glade for ham. Møder man op på fodboldbanerne kan man høre om Erik er der, for kampe og træning går ikke stille for sig. Men drengene kan lide det.

Erik sætter nogle høje forventninger til drengene – men det kan de også lide for han gør det på en meget motiverende måde. Han tager også meget hånd om tingene uden for banen og arrangerer f.eks. ekstra fodboldtræning med spisning.

Erik har været en af primusmotorerne bag den nye multibane. Han har været en af idemændene og stået for opførelsen, herunder at planlægge arbejdsdage.

Erik er med i Faster Maries bestyrelse, og gør også her et stort arbejde for at samle penge ind til “Fasters Børn”.

Han er aktiv i Cykel klubben – og måske er der mere….

Erik er en der lyser op, giver varme og energi. Man kan ikke lade være med at holde af ham – og så brænder han i den grad for vores område og aktiviteter/faciliteter.

 

Jana og Ivan Jørgensen

Vi synes prisen for Fasters Flamme 2015 skal gives til Jana og Ivan Jørgensen på Møllebækvej 20 i Faster!

De har for halvandet år siden købt en gammel faldefærdig ejendom, og har sidenhen istandsat den hele vejen igennem, så den nu fremstår rigtig flot. Ligeledes har de kæmpet en utrættelig kamp for at få revet huset overfor dem ned, som igennem mange år bare har ligget som en rønne og har tiltrukket rotter og diverse utøj. Dette hus er nu i gang med at blive revet ned. Området omkring dem er blevet flottere og mere attraktivt på grund af det de har gjort, og mange mennesker nyder at passere deres grund, hvor igennem der går en offentlig sti mellem Præstevejen og Møllebækvej.

Området er virkelig blevet forskønnet og mange nyder godt af det de har gjort – så vi synes virkelig at Jana og Ivan fortjener denne pris!

 

Torben Larsen

Når man møder Torben, har han altid et smil på læben og en hurtig og positiv kommentar.

Torben er ikke bange for at give en hånd med, hvis der er arbejde, der skal laves et sted i sognet.

Torben har en meget stor interesse for vores lokalsamfund, og han støtter gerne forskellige projekter, bl.a. har han gennem årene støttet med flere elektroniske ting til skolen, renoveringsprojektet på Faster Andelsmejeri og sognets nye multibane med mere. Torben er ofte klar, når det kniber med at få det økonomiske i projekterne til at nå sammen.

Selv om han er en aktiv erhvervsdrivende, ses han ofte til pigernes fodboldkampe, til gymnastikopvisninger og diverse skole arrangementer.

Han kommer også til diverse møder, for at vise sin interesse og tage ansvar og del i arbejdet i sognet.

Vi vil gerne takke for hans store hjælp til projekterne i vores sogn.

 

Helga Hansen

Helga har i flere omgange været indstillet til prisen. Hun har bestemt ikke tabt gejsten, så hun er stadigvæk lige aktuel til prisen.

Et godt bevis herpå er, at selv om man er 70 år, så er der stadig en masse gejst, vilje og mod på at prøve noget nyt.

Helga’s opgaver i Aktiver Faster er mange, bl.a. arrangementer, flagning, rengørings-tovholder og aktiv i grøn bande

Hun er aktiv i Faster Højskole og har undervist i EDB.

Skal der laves noget ekstraordinært i sognet, kan man regne med, at Helga er der og hun har altid mange gode løsningsforslag.

 

Nicoline og Søren Olesen

Nicoline og Søren indstilles for deres virke indenfor spejderbevægelsen. De er begge opvokset med spejderbevægelsen under huden, og de var ikke ret gamle før de blev headhuntet som ledere.

De har begge været med til at arrangere fælleslejre for mange grupper, lige som de er en del af staben omkring korpslejre (for hele landet). Herudover er de begge aktive kursusledere og deltagere, samt ivrige madkunstnere for såvel spejder som lokalebefolkningen i Sportsugen.

Skal der arrangeres udenlandsture kan man være sikker på, at de begge er dybt engagerede i planlægningen og afviklingen. Der er spejdere på landsplan, der ved hvem Nicoline og Søren er!

Lokalt står de for spejdergruppen ”Familiespejder” hvor de arrangerer mange forskellige ting. Disse skal tilpasses børn i alle aldre, hvilket gør udfordringen endnu større.

De har altid tid til en snak og har et smil på læben – også selv om der er travlhed omkring dem.

Derfor er det med glæde jeg indstiller disse to pragtfulde mennesker til prisen ”Årets Flamme 2015”

 

Emmy og Svend Åge Kristensen

De gør bl.a. en kæmpe indsats for driften af Faster Forsamlingshus, er behjælpelig med anretningen af kaffe/mad til diverse arrangementer og er altid klar med en hjælpende hånd. De gør en stor indsats på en stilfærdig måde.