Kandidaterne til prisen "Fasters flamme" er i år (2019):

Margit Tanderup Kristensen

Margit er et yderst vellidt menneske, som samtidig nyder meget stor respekt i Faster sogn. Hun har gennem mange år leveret et flot og effektivt arbejde i Faster Andelskasses bestyrelse og senere som formand "solgt" andelskassens tilbud til alle borgere.
Herefter kastede hun sig over menighedsrådets opgaver, og har været en sprudlende formand med nyskabelser og virkelyst! Margit går altid foran og udstråler energi, glæde, optimisme, humor og engagement! Det skal være sjovt og festligt, og Margit er altid veloplagt og udstråler en smittende begejstring for foreningslivet, for de frivillige samt for hendes omgivelser.

Jørgen Poulsen

Jørgen købmand er en værdig kandidat til titlen Fasters Flamme. Han gør så meget mere for Faster Sogn end man kan forvente.

Jørgen formår at skabe opmærksomhed for Faster Sogn langt uden for sognets grænser. Blandt

andet er der mange ”ikke lokale” kunder i butikken, og det er ofte hørt andre steder i kommunen

at ”det er en spændende købmandsbutik og en dygtig købmand, I har i Astrup”. I TV Midt-Vest programmet Fotovognen, gav Jørgen også et rigtig godt indtryk af vores område og værdier.

Jørgen har en smittende glæde og med et smil på læben, hjælper han altid den enkelte kunde.

Han er en god arbejdsgiver, og der er mange unge fra sognet, der har lært god service og godt

købmandsskab af Jørgen.

En anden måde hvor på han skaber opmærksomhed til Faster Sogn, er alle de aktiviteter, han er

med til at sætte i gang. Her kan nævnes tilbud via Facebook, blomstermarkeder og andre små

happenings på Mejeritorvet, Astrup vin, Astrup Rom, øl smagning og en romsmagning, hvor

deltagerantallet var det største nogensinde for romeksperten ved romsmagningen.

 

Jens Peder Bendtsen

Jens gør en stor indsats i sognet på mange forskellige områder. Jens er ikke den der gør så meget opmærksom på sig selv, men på sin egen facon arbejder stille og roligt på forskellige initiativer for lokalområdet. Han er meget engageret i Aktiv Faster, men også bare frivillig deltager i forskellige aktiviteter.
En af de store ting han har været involveret i har været cykelstierne.
Og så er Jens glad for en god diskussion - som sætter en masse andre ting i gang.

 

Søren Olesen

Søren gør en fantastisk indsats for sognets sociale liv og har fortjent at blive Fasters Flamme. Søren stiller altid op, og specielt hvis der skal laves mad, så er Søren klar - han planlægger, sørger for indkøb, koordinerer og griller kødet til mange af de arrangementer, som vi alle har glæde af her i sognet. Han (og Nicholine) har i flere år holdt liv i Astrup KFUM spejderes Familiespejdere, med spændende arrangementer og udflugter.
Søren er også engageret i FBG - som aktiv i sponsorudvalget og hjælper på den måde til at sikre, at der er gode tilbud både børn, unge og voksne i foreningen. Desuden er Søren en ivrig gymnastiktræner, der sørger for lige dele sved og grin til træningen af sognets børn.
Søren en dejlig imødekommende og god fyr, med let til smil og han tager alle udfordringer med godt humør.

 

Helle Galsgård

Helle indstilles for hendes ukuelige arbejde i gymnastikudvalget. Helle er en af de personer som får enderne til at nå sammen, hun er altid på pletten med hjælp til trænerne og inspiration. Hun sammensætter altid et godt trænerhold, og hun sørger for at vi alle føler os godt tilpas i foreningen. Helle har lavet det arbejde i flere år, og fortjener derfor et TAK for hendes store arbejdsindsats.

 

Fasters Flamme er en pris, der er stiftet af Faster Seniorklub, Aktiv Faster, Faster Boldklub og Gymnastikforening samt Faster Andelskasse. Prisen kan gives til en gruppe personer, foreninger, institutioner, virksomheder eller enkeltpersoner, der har ydet en særlig indsats til fremme for Faster Sogn. Dermed menes både, at man gør sognet til et bedre sted at bo, og at der skabes positiv omtale af sognet. Alle, der er med til at fremme Faster Sogn og er medvirkende til, at det bliver et endnu bedre sted at være, kan indstilles til prisen Faster Flamme.

 En repræsentant fra Faster Seniorklub, Aktiv Faster, FBG og Faster Andelskasse vil udpege årets prisvinder.

Overrækkelse af prisen vil finde sted i forlængelse af sognedagen den 16. juni. Prisen består af et kontantbeløb på kr. 3.000 sponseret af Faster Andelskasse samt en gave med inskription fra de øvrige foreninger. Som tidligere vil der blive hængt en plakat op med årets prisvinder i Aktivitetshuset.

TOP