Indstillinger 2010

*******
Jeg vil gerne indstille Faster Skole og bestyrelsen bag denne. Det er dejligt at se, hvordan de til stadighed vedligeholder og forskønner både bygninger og omkringliggende areal. det ser altid godt ud, og giver et godt indtryk.

******
Vi indstille Jannie Ladekjær og Ole Christensen til forskønnelsesprisen. De har formået at bevare den gamle slægtsgård Fastergaard i gammel stil. De har fjernet den gamle kostald og åbnet ud til vest hvor der er en utrolig flot udsigt. Laden er blevet bygget op i gammel stil igen. Stuehuset er også renoveret og udenomsarealet er flot anlagt.

******
Der kan vist ikke være tvivl om, hvem der skal have forskønnelsesprisen. man kan bare gå om på mejeriet og fornøje sig over de fantastiske rammer, der er blevet opført. Man viser gerne gæster derom for at de kan se resultatet. Inden for rammerne er der stadig muligheder, men de ydre forhold er meget flotte.

******
Jeg syns så absolut et godt bud på forskønnelsesprisen er Finn og Helle Bilbergs hjem på Grenevej. De har med deres store flotte byggeri, forskønnet en del af vort sogn.

******
Jeg vil gerne foreslå at forskønnelsesprisen 2010 gives til Ingrid og Kurt Østergaard De har med nænsom hånd genopbygget gårdens udhuse, så de fremstår i ca. sammestørrelse som de gamle avlsbygninger, men med en fantastisk flot arkitektonisk stil, som virkelig pryder gården.. De har sikret gården en helhed og view, som man skal lede længe efter i Faster Sogn. De har brugt solide materialer, og via flotte vinduespartier opnået et superflot resultat. De har ved samme lejlighed sikret et funktionelt byggeri, som kan udnyttes i årene fremover.