Årets vinder


Indstillinger 2011 

 

Jeg vil gerne indstille Ole Pedersen Egerisvej 1 Faster,

til års kandidat. Han har forvandlet hans hus og have, fra skrot til en rigtig flot lille slot. Huset er blevet vandskuret samt nye vinduer og døre. Haven er anlagt med nye fliser, græs, samt stakit. Han har virkelig lagt meget arbejde i det og resultatet er super flot. Ole fortjener at vinde årets pris.

———————————————————————————————

Den gamle smede i Faster har i det forløbne år gennemgået en stor forskønnelse. Gode farvekombinationer og bedrer adgangsforhold. Et meget pænt løft som fortjener en forskønnelsespris.

———————————————————————————————-

Vi indstiller ”Den Gamle Smede” Egerisvej 1, Faster Til Forskønnelsesprisen. Ole Pedersen har fået huset sat pænt i stand med nye vinduer og døre, murene er blevet vandskuret, haven er blevet lagt om, så det står nu i en flot helhed. Det er et dejligt syn man møder når vi kører ind i Faster by og det er en pryd for byen.

————————————————————————————————–

Hej prisudvalg ! Vi vil gerne foreslå Ole Pedersen Egerisvej 1 Faster

. Vi synes at han har formået at gøre det gamle smedeværksted, beboelse og have til en virkelig indbydende sted i Faster. Og da den er central beliggende betyder det noget for områdets image. Dejligt at der findes sådan nogle som Ole, der gider gøre den store arbejdsindsats, og får det til at se så flot ud.

————————————————————————————————-

I år skal forskønnelsesprisen til Ejstrup.

Vi vil gerne indstille Heidi og Brian Hagelskjær til årets forskønnelsespris. Heide og Brian har købt og lagt mange arbejdstimer i den gamle foderstofforretning. Bygningen fremstår nu flot og nænsomt renoveret med det gamle navn bevaret. Der er anlagt have og flisebelægninger så foderstoffet nu er en flot integreret bygning. Virkelig en forskønnelse i Ejstrup

————————————————————————————————-

Hej Jeg vil gerne indstille Elsebeth og Holger Jansen til forskønnelsprisen, de har ved at nedrive en gammel bygning og ved renovering og tilbygning skabt en flot og funktionel gård som når man kommer kørende på Stensbovej og Bjergbovej glædes ved at se på, så derfor skal de have forskønnelsprisen i 2011.

————————————————————————————————-

Ole Pedersen Egerisvej 1 Faster

FRA SKROT TIL SLOT

Gammel smede værksted og bolig er blevet gjort fra skrot til slot. Med nye vinduer,træværk og så er huset blevet vandskuret, der er lavet p-plads, så bilerne ikke skal pakkere på vejen. Det er et hus man ligger mærke til, og det er bevis på at der kan gøres noget ved gamle bygninger. Og det er så dejligt at se . Vi indstiller Ole til prisen,da han er den der virkelig har gjort sig fortjent til prisen.

————————————————————————————————

Vi vil gerne indstille Helle og Finn Bilberg, Grenevej 1.

Vi har stor respekt for det valg familien har taget, at flytte fra det sikre storbyliv og ud på den fædrene gård. Hvor de har turdet tage konsekvensen af bygningernes tilstand og har opført nyt flot stuehus med god udsigt, ny garage og nyt maskinhus og de har yderligere anlagt en stor fin have og en flot indkørsel. Det har givet matriklen en helt anden skøn fremtoning set fra alle sider. Vi kan kun anbefale en køretur ud forbi Grenevej nr. 1 for at nyde det flotte resultat af deres store ihærdighed.

————————————————————————————————-

Grøn Bande i Faster

Indstilles for deres indsats for at gøre anlægget pænt og brugervenligt. Det er dejligt når man f.eks. er gæst i forsamlingshuset, kan gå en tur i anlægget, og nyde de velplejede grønne omgivelser mens børnene kan finde et fristed til leg.