Årets vinderGrenevej 1

 

 

 

Her er alle årets kandidater

 

Den gamle brugsforening i Ejstrup

Jeg vil gerne indstille den gamle brugsforening i Ejstrup, efter mange års ombygning, er de ydre rammer blevet meget præsentable, der er anlagt en praktisk have, som pynter op når man ser ind på husets bagside, da huset ligger på et meget centralt sted midt i byen, er det af stor betydning for områdets image at det ser præsentabelt ud. Jeg vil gerne indstille

 

Fastergaard

Janni og Ole Christensen, Fastergård. Begrundelse: De har forskønnet og restaureret en meget smuk markant ejendom gennem de seneste år. Både ude og inde er der en god stil. Udbygningerne er genopført i orginal form. Stor respekt for deres omstilling fra landbrug til andel erhverv.

 

Helle og Finn Bilberg

Vi vil gerne indstille Helle og Finn Bilberg, Grenevej 1. Vi har stor respekt for det valg familien har taget, at flytte fra det sikre storbyliv og ud på den fædrene gård. Hvor de har turdet tage konsekvensen af bygningernes tilstand og har opført nyt flot stuehus med god udsigt, ny garage og nyt maskinhus og de har yderligere anlagt en stor fin have og en flot indkørsel. Senest er den lille skov ved siden af huset r blevet tyndet. Det har givet matriklen en helt anden skøn fremtoning set fra alle sider. Vi kan kun anbefale en køretur ud forbi Grenevej nr. 1 for at nyde det flotte resultat af deres store ihærdighed.

 

Den gamle foderstofforretning i Ejstrup

Vi er ofte kørt forbi Ejstrup og vi finder stor fornøjelse ved at se, hvor flot den gamle foderstofforretning er renoveret. Derfor vil vi gerne indstille Heidi og Brian Hagelskjær til forskønnelsesprisen.

 

Susanne og Keld Solsø

Susanne og Kjeld Solsø med ny flot stuehus, velholdte gamle bygninger, opryddelig omkring gården og foretaget skovrejsning.

 

Karen og Erling Nygaard

Karen og Erling Nygård med spændende og anderledes byggeri på Pilevænget herunder spændende og flot anlagt have, som forskønner en gåtur i byen.

 

Faster Forsamlingshus

Faster Forsamlingshus´ ”udvidelse” med terrasse og ”gårdhave” bag bygningen. Tiltag som gør ”huset” mere attraktiv og forskønner området, selvom det ikke er ud til ”offentlig vej”.

 

Conny og Poul Junge

Det første man ser når man runder hjørnet til Birkevænget, er den meget flotte og gennemførte omlægning af have og fliseareal, som passer perfekt til bygningerne.