Forskønnelsesprisen 201 gik til Susanne Svingholm og Kristian Pedersen, Videbækvej.

 

Tillykke med prisen.

 

 

Årets kandidater til forskønnelsesprisen


Forskønnelsesprisen 2015

 

Sponsorer:

Faster Andelskasse  www.faan.dk

&

Ole Christensen, Have og Parkservice Faster   www.ocf.dk

 

Årets indstillinger er:

 

 

1. Susanne Svingholm og Kristian Pedersen, Videbækvej 10

Huset er løbende blevet moderniseret og forskønnet. Nye vinduer, nyt garageanlæg og indkørsel, ny havestue og nyt haveanlæg.

Udgangspunktet var et ordinært vejkantshus, som er forvandlet til et smukt idyllisk familiehus. Vigtigt at disse huse langs de trafikerede veje ser indbydende ud og dermed er med til at give et godt helhedsindtryk af lokalområdet.

 

 

2. Jan og Ann Sinkjær, Højevej 5

–  Flot istandsat hus på hovedgaden i Astrup. Indstillingen begrundes især med parrets beslutning om at forskønne og udvide i en Landsby, fremfor at søge det mere “sikre omsættelige” i en større by.

Resultatet er superflot og igen er det et godt signal om en hovedgade i en god udvikling. Vigtigt for et godt indtryk af området.

 

–  Vi mener, de har taget en flot beslutning, om at udvide og renovere huset i Astrup, selv om Jan driver virksomhed i Herning. Det er prisværdigt, at de vil investere så mange penge og så meget tid i deres hus i vores lokalsamfund.

Det ser flot og indbydende ud, og ikke mindst når det er mørkt, og spotlysene kommer til sin ret. Det er et virkeligt flot resultat, de er nået frem til.

 

 

3. Ivan og Jana Jørgensen, Møllebækvej 20 i Faster

Vi synes prisen for Fasters Flamme 2015 skal gives til Ivan og Jana Jørgensen på Møllebækvej 20 i Faster!

De har for halvandet år siden købt en gammel faldefærdig ejendom og har sidenhen istandsat den hele vejen igennem, så den nu fremstår rigtig flot.

Ligeledes har de kæmpet en utrættelig kamp for at få revet huset overfor dem ned, som igennem mange år bare har ligget som en rønne og har tiltrukket rotter og diverse utøj. Dette hus er nu i gang med at blive revet ned.

Området omkring dem er blevet flottere og mere attraktivt på grund af det de har gjort, og mange mennesker nyder at passere deres grund, hvor igennem der går en offentlig sti mellem Præstevejen og Møllebækvej. Området er virkelig blevet forskønnet og mange nyder godt af det, de har gjort, så vi synes virkelig at Ivan og Jana fortjener denne pris!

 

 

4. Grøn bande i Faster

Hver gang jeg kører fra Astrup igennem Faster by tænker jeg:

Hvor er det pænt med de grønne områder i byen specielt området ved krydset på højre side med sten og blomster.

Jeg ved ikke hvem der holder dem pæne i hverdagen, om der er en borgerforening at indstille eller hvem, men det betyder bare så meget, når en lille ”soveby” ser pæn og ordentlig ud.

 

 

5. Dorte og Hans Olesen, Birkevænget 9

Dorthe og Hans Olesen har forvandlet et hus, som måske ikke førhen var så attraktivt, til et moderne og virkeligt flot hus med god sammensætning af farver. Altid pænt og velholdt. Huset rummer både privat og erhverv, noget vores samfund nyder godt af.

 

 

6. Carl og Bente Lodahl, Astrupvej 17

Carl og Bente har forvandlet deres gård fra en nedlagt driftsgård til en herlig lille perle på landet. De udtjente bygninger er revet ned, og det tilbageværende er sat fint i stand, samtidig er der ryddet op rundt om garden, en gylletank er fjernet og der er blevet plantet og ryddet op.

Dejligt at se, at der ryddes op, frem for at bygninger får lov til at forfalde. Det giver et godt indtryk af området og er med til at gøre sognet attraktivt.