Forskøn – 2018

Forskønnelsesprisen 2018 gik til

Malene Gosvig og Esben Munk, Fasterkærvej 5, Faster

I 2014 købte Malene og Esben Fasterkærvej 5 på tvangsauktion.En ejendom, der trængte til en stor oprydning både ude og inde. De startede med at rydde stuehuset, så der stod ydermurene og så startede de helt forfra med nyt tag og sammenbygning af stald. Da de var færdig med stuehuset begyndte de at vælte en gammel maskinhus og rydde op i det tilgroede område udenfor og fik lavet et stort pænt grønt område og gårdsplads. Men de er ikke færdig endnu, Esben har startet egen virksomhed op på nr 5.  Det er rart at se et par unge tilflyttere være et stort forbilledede for andre i sognet. Det største problem er næsten, at man kan ikke se den store forandring fra vejen – kun os der er heldige at komme forbi.

 

Sponsorer:

FASTER – Dit selvstændige pengeinstitut

&

Anlægsgartner Lauge Bonde

De øvrige indstillinger i 2018:

1. Pilevænget 28, Astrup

Vi vil gerne indstille Janni og Jan, der bor Pilevænget 28 i Astrup.
De har lavet en gennemgribende fornyelse af have og indkørsel på flotteste vis med en spændende stensætning.
De har lavet en spændende legeplads til deres 2 små drenge, og en dejlig stor terrasse.
Huset fra 80\’erne har fået flere nye vinduer og andre forskønnelser.

2.  Bestyrelsen bag Faster Forsamlingshus, Møllebækvej 26, Faster

Vi vil gerne indstille de, der står bag Faster Forsamlingshus, og som gennem de senere par år har gjort et stort stykke arbejde for at holde både ude-arealer og huset indenfor i flot stand. Der er gjort mange nye tiltag, både for at gøre huset mere nutidigt, men også med energitiltag og forbedring af køkken. Senest har man været fremsynet og indgået aftale med en lokal pige, som kan bruge huset til hendes nye catering firma.
Der er lagt nye fliser både foran huset og der er etableret terrasse med hyggekrog bag huset. Godt arbejde, som fortjener en anerkendelse!

3. Susanne & Kjeld Solsø, Højbo 4

Vi synes, at man skulle køre en tur forbi Susanne og Kjeld på Højbo 4 og se hvor fint der er. Et forholdsvist nybygget stuehus og velbevarede driftsbygninger, omgivet af en rigtig dejlig have, hvor en del er nyt, men hvor også noget fra den oprindelige have er bevaret. Rundt omkring gården er plantet skov, så der er et rigt dyreliv og varieret landskab. Der er altid pænt og ryddeligt, så vi synes, de fortjener et skulderklap for at sørge for at der altid ser pænt ud 🙂

4.Susanne Ejbye og Kurt Sudergaard, Ragedal 22

Vi synes Susanne og Kurt gennem mange år vedholdende har vedligeholdt deres ejendom og omgivelser på en rigtig god måde. Trafiksikker forlægning af udkørslen og samtidig flotte ramme om den nye indkørsel til deres hus. Flot omlægning af en gammel mose til en smuk sø. Dertil altid flot malede og velholdte bygninger. De fortjener prisen!