Forskøn - 2019

Forskønnelsesprisen 2019:

Sponsorer:

FASTER - Dit selvstændige pengeinstitut (klik)

&

Murermester Brian Nielsen (klik)

Indstillinger 2019:

Ernst og Lis Holt, Skovvejen 2 (klik)

De har valg at dele synet af deres flotte park med sø og enkeltstående flotte træer med alle der kommer forbi på skovvejen.
Huset og det hele ser altid flot og velholdt ud

Kelly og Leif Birkevænget 8 (klik)

De har købt huset, som trængte til en kærlig hånd,  og en tilgroet have.
Huset er blevet ”pakket ud” og det hele ser nu fint og imødekommende ud.
Fin indsats og dejligt at se, at det kan lade sig gøre

Birgitte Agergaard, Skovvejen 5 (klik)

Birgitte købte i 2008 ejendommen. På det tidspunkt var der allerede en flot have og park. Birgitte har i sin ejertid fået et nyt flot tag på hele ejendommen. Hun har passet, plejet og lavet om i den altid flotte have. Desuden har hun fået lavet en ny flot beplantning ved indkørslen. Det er altid en fornøjelse at køre forbi Skovvejen 5.

Heidi og Bent Kjær Egerisvej 6 (klik)

Flot og velholdt ejendom som altid tager sig godt ud, hvilket er super godt gået, når man tænker på hvor meget udenoms areal og antal af bygninger der skal holdes vedlige.
Den flotte ejendom og arealerne omkring, kommer helt til sin ret med fuld synlighed i svinget og  tilgang fra Fasterkjærvej.

Gruppen bag de nye boliger på Hotelgrunden (klik)

Stor skulderklap til gruppen der har gjort disse boliger muligt. Det har stor betydning for sognet og dens signalværdi udadtil, at nogle tør satse deres private midler i sådan et projekt.
Et virkelig flot byggeri, der pynter i byens hovedgade.Også et KÆMPE skulderklap til beboerne i boligerne, som sørger for flot dekorering omkring og  pynter op med krukker, blomster og kunst

TOP