Forskøn 2021

Forskøn – 2021

Forskønnelsesprisen 2021 gik til Signe og Bjørn Vestergaard Kristensen på Birkevænget 16

Sponsorer:

FASTER – Dit selvstændige pengeinstitut (klik)

&

Anlægsgartner K.E. Dyrvig (klik)

Indstillinger 2021:
1. Vi vil gerne indstille Fasterkærvej 6, som ejes af Betina og Jan Toft. Stuehuset har været igennem en større renovering og derefter er der gjort meget ud af at beplantning, ligesom en ældre lade er fjernet og stalden er fuget om og sat fint i stand med nye vinduer og nyt tag.

2. Vi vil gerne nominere Anne Kirstine Jansen, Birkevænget 20, for den flotte forhave, hun har fået lavet. Vi synes den er flot, indbydende og et nyt frisk pust af nytænkning. Flot spil i farvevalg af planter og harmonerer flot til huset.

3. Vi kunne tænke os at indstille Signe og Bjørn på Birkevænget 16. Modernisering af et ældre rødstenshus med nye vinduer, nyt tag og oprydning i træer og buske. De har foretaget en gennemrenovering af huset både inde og ude, og med den åben anlagte forhave og parkeringsplads, kommer huset rigtig til sin ret – og med flotte farvesammensætninger ift. vinduer, tag, og fliser. Derudover er det også dejligt at unge mennesker har mod på sådan et byggeprojekt og lyst til at bosætte sig i vores område.

4. Hans Henrik og Pernille Mikkelsen. Pluk Selv blomster ved landevejen ind mod Astrup, der ikke kun pynter ved landevejen, men også i folks hjem..

5. Den indsats Faster Andelskasse gør for at holde området ved bymidten fint – både ved altid at holde egen matrikel i fin orden og opdatere med ny facade, samt ved opkøb af naboejendomme, for derefter at rydde grunden, hvor huset var nedrivningsklart. 

6. Anni og Orla Pedersen, Videbækvej 22- de har restaureret stuehuset med nyt tag og gesims, hvor de har ført stuehuset tilbage til det oprindelige udtryk og derved får skabt et fint landsted med have, der går over til at blive skov – og hvor skoven også løbende trimmes.

7. Villy Andersen og Leon Andersen, Nørrelundvej 2 for hvert år at lave en fantastisk jule udsmykning alle der kører forbi kan beundre.

8. Elsebeth og Holger Jansen, som gennem de senere år nænsomt har ryddet op i den gamle have og har fået lettet indtrykket og gjort haven mere lys og luftig, og derudover fremstår gården som helhed altid trimmet og bliver holdt i god orden og altid ryddeligt.

9. Jesper Vinding Clausen, Lundgårdsvej 5. De nye ejere har brugt meget energi på at få ryddet op i træer, sat staldbygning i stand og fået gården til at fremstå mere ryddelig og lyst.

10. Gruppen bag 5-vejens rundkørsel – flot resultat ved fælles indsats og fælles investering, fine planter og så håber vi at Egetræet får fat.