Næstsidste hjemmekamp for serie 3

/ / Nyhed

Lørdag tager Faster/Hanning imod FodboldHoldet Herning, når sæsonens næstsidste hjemmekamp spilles kl. 14.30 på Faster Stadion. Spillerne er klar, selvom sejrsstimen blev brudt i Klitten i sidste weekend – og der mødte en gammel kending op til træning i tirsdags, som gjorde nogle spillere usikre på, om deres plads i truppen var truet.

I tirsdags var der træning som normalt kl. 19.00, men det blev en lidt anderledes aften. Først mødte en gammel kending op. Den gode Karsten Ahle, der har spillet mange F/H kampe, troppede nemlig op. Han er bekendt med reglen om, at man lige skal have været til træning for at man er velkommen til en evt. oprykningsfest. Simon Hansen så ikke begejstret ud, for Karsten gjorde sig på højre backen i gamle dage, så han var klar over at der skulle leveres til træning. Det grå hår løb dog ikke lige så stærkt ned af flankerne som for 5 år siden, så Simon har vist ikke noget at frygte der 😉
Lidt senere mødte Karsten Madsen også op – ham, der sidst han viste sig, ikke havde tid til en øl med gutterne. Sidst men ikke mindst, mødte jægerne også ind sidst i træningstiden – de fleste tomhændet, men der var noget i gærde denne aften. Det mærkede Morten Ahle også, for peber var der nok af.! 30 år – ja det kan man ikke se på banen, men det blev fejret med sodavand, øl og pølser denne skønne tirsdag aften.

Men på lørdag var det som sagt et Herning hold, der kom på besøg. FodboldHoldet Herning har 11 point for 9 kampe og en målscore på 25-23. Til sammenligning har F/H 23 point og en målscore på 38-11. Men da de to hold mødtes tidligere på sæsonen, var det faktisk en forholdsvis jævnbyrdig affære. Godt nok vandt F/H hele 1-4, men det var først i anden halvleg, at forskellen kom til udtryk. Særligt på midtbanen var FodboldHoldet Herning godt besat, så der skal nok blive kamp om de tre point i morgen.!

F/H spillede i sidste weekend uafgjort ude mod Klitten. Ganske fornuftigt resultat på en svær udebane, hvor man endda var bagud 2-0, men kan det give en lille usikkerhed blandt F/H spillerne? Det håber vi naturligvis ikke – og coach Bolle har da også sat sin lid til de samme 14 spillere igen.!

Håber vi ses på stadion…
God kamp!!

Truppen:
Lars, Bonde, Søren, Simon, Anders, Heine, Ahle, Hindhede, Rix, Wulff, Allan, Eskild, Thomas, Rasmus