Nye trøjer indviet med sikker 3-1 sejr

/ / Nyhed

Det blev til tre sejre i træk, en generobring af 1. pladsen, Søren Bækgaards kamp nr. 175 og så blev de helt hvide, nye og flotte trøjer sponsoreret af Faster altså indviet på bedste vis! Trøjer – der nu er med navn på ryggen..

Den opmærksomme seer bed nok mærke i, at trøjerne nu er personlige med navne på ryggen – og det er der en naturlig forklaring på. Holdets holdleder Richard Madsen, som ses bagerst til højre på billedet, er ved at være godt træt af spillernes måde at behandle tøjet på. “Nu er der ikke længere tvivl om, hvem der ikke vender trøjen med vrangen ud af – og så er der bøde! Det sætter forhåbentlig en stopper for det, og det bliver min kone glad for! Det vil spare hende en del tid med tøjvasken. Forhåbentlig resulterer det i at jeg ikke længere skal stå for aftensmaden – det må hun også kunne nå nu” udtaler Richard Madsen til F/H News.

Nå – nok om de nye trøjer. Det er jo fodbold det handler om.! Det blev til en sikker 3-1 sejr – og det var også mindst det F/H skulle vinde i søndags. Spillet var fint, chancerne var mange og modstanderen var vel kun i Faster/Hannings felt to gange i løbet af kampen.
Det mest bemærkelsesværdige ved kampen, må være Heine Sørensens præstation. F/H News har gravet dybt i statistikkerne for at finde Heines seneste mål. Vi skal tilbage til d. 22. oktober 2016, hvor Heine blev matchvinder i 0-1 sejren over Rindum. Heine scorede denne gang til 2-1 efter en sukkerbold fra Jens Bonde. Men ikke nok med det. Heine assisterede også til 1-0 målet, hvor Thomas Madsen scorede og så fik han 12 stemmer og blev fortjent kampens spiller!!! Det tredje mål blev scoret af Rasmus Hansen på en assist fra Morten Ahle.

Næste kamp er på søndag kl. 14.00, hvor Skjerns andet hold kommer på besøg. Der er sponsormiddag og der SKAL tre point på kontoen.! En optakt følger senere på ugen.

*Statistikkerne er udarbejdet af F/H News. Mål og assists er optalt siden 2015, hvor livescore blev indført på DBU’s platforme. Antal kampe er talt siden 2015, men der er lagt et beregnet antal kampe oveni for spillere, der spillede før 2015.