Running Dinner = Rullende aftensmad. Sidste tilmelding er søndag

/ / Nyhed

Running Dinner onsdag den 8. juni kl. 18.00
Vi vil starte sportsugen med et spritnyt tiltag. Op til 40 personer får mulighed for at deltage i følgende aktivitet:
“Rullende” aftensmad, hvilket betyder, at man kl 18.00 spiser hovedret på en adresse, sammen med 6-8 andre personer. Når man så har snakket, spist og ryddet op, fordeles man ud på 3-4 andre adresser, med henblik på at spise dessert. Omkring klokken 20 flytter man rundt anden gang, og her vil alle mødes i Aktivitetshuset til afsluttende kaffe og kage.
Running Dinner er et forum, hvor man møder og snakker med mange nye mennesker, og vi vil med dette arrangement vise fællesskab og rummelighed, efter 2 år med Corona!
Der er fundet 5 værter/værtinder til arrangementet, som giver hovedret til 6-8 personer, og derefter dessert til næste gruppe.
Man skal betale 70 kr. pr. person for hele pakken, børn halv pris. Værterne får et lidt mindre beløb til køb af råvarer.
Borgere der har bosat sig i sognet i 2021 og 2022, nøjes med 50 kr. Afregningen sker til kaffebordet i Aktivitetshuset sidst på aftenen.

Tilmelding på SMS til Kennet 40864154 eller Kristian 21754374
Det er “først til mølle” princippet – dog senest den 5. juni. Man får besked om spisestederne tirsdag den 7. juni på SMS.

Der kan sørges for transport, hvis der er behov.