Skal det blive 3. sejr i træk for serie 3 på søndag?

/ / Nyhed

Serie 3 tager imod Herning IK på søndag kl. 14.00, hvor det kan blive til 3. sejr på stribe og dermed en rigtig god start på efteråret. Så god en start, at selv Bolle skal til forhandlingsbordet hjemme ved Berit.?

3-3 i Give, 7-0 hjemme over Klitten og 1-4 sejr mod Fodboldholdet Herning.. Sådan har de første tre resultater set ud for F/H’s serie 3 mandskab.
Siden sidste news blev Klitten banket med hele 7-0. En kamp hvor Klitten var ramt af mange afbud og F/H leverede varen. Klittens træner har udtalt til dagbladet at det var svineri af F/H ikke at ville flytte kampen. Dette på trods af, at F/H allerede havde flyttet kampen en gang på Klittens forespørgsel. Så når man er ramt af karantæner, skader og afbud, må man jo komme med det hold man kan, og så kan man enten være bitter eller forsøge at kæmpe med det man har.

I tirsdags var det så Fodboldholdet Herning der var på menuen for F/H drengene – eller måske var det mc’d der var på menuen – i hvert fald blev der snakket mere om mc’d end om fodbold i omklædningsrummet både før og efter kamp.
Første halvleg var da også en rodet affære, om det var tankerne, der var på det forkerte sted, kan man vel kun gisne om, men i anden halvleg leverede gutterne varen, og så var der ingen tvivl om kampens udfald.! Eskild Tylvad fik gang i målscoringen med to sikre kasser – han kvitterede altså for en startplads, så mon ikke han fik sat sig selv på start-11 til søndagens kamp.?
Det så værre ud for Morten Ahle, der misbrugte et straffespark i 1. halvleg. Regel nummer 1 er at ramme inden for rammen, når man sparker straffe – så er der vel allerede 50% chance for at bolden går i mål? – men ingen gang det kunne viceanføreren klare – så det var fuld fortjent, at Ahle blev erstattet af fætteren Kristian H. få minutter efter.

På søndag er modstanderen som nævnt Herning IK. De indtager pt. puljens 6. plads med tre point for tre kampe, så derfor drømmer spillerne naturligvis om 3. sejr i træk.! Men gør cheftræner Bolle også det? Tidligere på sæsonen tilbød han nemlig middag, hvis holdet leverede 3 sejre på stribe – en aftale der går rygter om, ikke er clearet på hjemmefronten. Efter sigende skulle Bolle nu overveje en helt ny formation, en helt ny trup eller alternativt en hemmelig ingrediens i holdets drikkedunke til kampen på søndag. Det vil vise sig, om Bolle er en sportsmand og går efter tre point, eller om han er for bange for konens reaktion, og gør hvad han kan for at undgå den 3. sejr i træk.

Vel mødt til kampen på søndag – Faster Stadion kl. 14.00.

Stilling:
1. F/H
2. Give
3. Fodboldholdet Herning
4. BK Klitten
5. Herning KFUM
6. Herning IK
7. Skjern GF
8. Kibæk IF