Skjerns andethold gæster Faster Stadion på søndag

/ / Nyhed

Søndag eftermiddag kunne meget vel blive en fantastisk fodboldfest på Faster Stadion.! Sponsorerne samles, F/H har scoret 10 mål i de første to hjemmekampe og Lars Hindbo kan levere sit clean sheet nr. 15 for F/H’s bedste mandskab.

Det er nye tider i F/H. Som regel har mødetiden været en time før kampstart, men i sidste uge mødte holdet allerede 70 min før kamp og på søndag er det sat op til 75. Ordningen dufter af en lukrativ aftale mellem bødekassens formand Anders Madsen og cheftræner Bolle. I søndags faldt der ikke mindre end 125 kr. i bødekassen før opvarmningen, da det koster 5 kr. pr. skud på mål før opvarmningen er overstået. “Jeg fik logget Eskild og Ahle til at træne lidt frispark mens vi ventede på at gå igang med opvarmningen i søndags. Med 5 min ekstra på søndag, har jeg budgetteret med en indtægt på 175 kr., mon ikke de kan nå næsten 20 spark hver denne gang” udtaler Anders Madsen til F/H News, der fangede Anders Madsen foran B&O i Herning.

For et år siden spillede Faster/Hanning i serie 2 og Skjerns bedste hold i serie 3. Nu er det så Skjerns andet hold der kommer på besøg – og derfor forventes det også, at F/H vinder klart på søndag. Det bliver dog nok næppe så nemt, som mange går og tror. Skjern er det eneste hold, der har taget point fra det andet tophold Herning KFUM, og derudover tabte de kun med 1-0 til Give, som F/H havde en meget svær kamp mod i første runde.
Lars Hindbo burde have leveret et clean sheet i søndags mod Herning IK – men mon ikke han vil sætte forsvaret op til at få sit clean sheet nr. 15 på søndag? I øvrigt i sin kamp nr. 65.

Vi ses på søndag til forhåbentlig endnu en målfest!! Målscoreren hedder 10-1 for de første to hjemmekampe – F/H News gætter på at den hedder 13-1 efter 3. Der er kampstart kl. 14.00 på Faster Stadion.

Truppen – som er identisk for 3. kamp i træk:
Lars, Simon, Søren, Niels, Anders, Jens, Heine, Ahle, Rix, Hindhede, Thomas, Eskild, Allan, Rasmus