Tilbagevendt forsvarsklippe bliver man of match i 6-1 sejr på Faster Stadion.

/ / Nyhed

Der var fornemt besøg på Faster Stadion i søndags, Jens Bonde leverede sin bedste præstation i sæsonen og en anden forsvarsspiller blev dobbelt målscore.. Sikke en dag på Faster Stadion 🙂

Lad os starte med at gøre Jens Bonde færdig. Manden, der er vendt tilbage til F/H efter flere sæsoners pause pga. skader og et par sæsoner i Spjald, er i den grad ved at finde storformen! Han tabte vel ikke en duel i søndags, og så fik han i sin kamp nr. 95 for F/H altså 7 stemmer og blev fortjent kampens spiller.!

Hele 6 mål scorede F/H mod Give, der ellers gav F/H store problemer i årets første opgør, hvor det blev til 3-3. Men en af de fornemme tilskuere, vel en rigtig Faster/Hanning legende, Karsten Madsen jublede aller højst, da han ved pausefløjtet fandt sin telefon frem, og så at West Ham havde bragt sig foran med 2-0 over Manchester United. Karsten Madsen var da heller ikke sen til at huvere overfor cheftræner Bolle, der dog havde overskud til at grine af resultatet, da den vigtigste kamp den dag (selvfølgelig F/H’s) var i sikre hænder allerede på dette tidspunkt. Dejligt gensyn med den gamle cheftræner og ven af holdet – men hvor blev han af til sejrsøllen i omklædningsrummet? Den må vi have til gode næste gang 🙂

Et andet højdepunkt i kampen stod Simon Hansen bag. Den kloge forsvarsspiller udnyttede i den grad kampen til at komme med frem på banen – og det skulle vise sig at være en rigtig god ide! Simon scorede først på et langskud efter indlæg fra Rasmus Hansen, men sidst i kampen tog Simon chancen langt ude fra, og Gives målmand forsøgte at samle bolden op, men måske var den bløde bane skyld i, at bolden ikke hoppede ret meget, og så trillede bolden ellers stille og roligt imellem målmandens ben, og sådan kan man altså blive to-målsskytte som forsvarsspiller.!
To mål scorede også offensiv spiller Thomas Madsen, og dermed er der tæt kamp om årets topscorertitel. Rasmus Hansen står noteret for 7 mål mens Thomas scorede både nummer 7 og 8 i søndagens kamp. Stærkt af de to offensive esser!!

Hvordan målene blev scoret kan man læse i dagbladet ved at trykke her.

Næste kamp er en spændende en af slagsen, da F/H lørdag møder Klitten kl. 15.00 på udebane. Klitten har vundet deres seneste fire kampe og indtager puljens anden plads, 6 point efter Faster/Hanning.