Update fra Faster Bredbånd:

/ / Nyhed

Vi har haft møde med RAH ang. planen for vores bredbånd, og den ser fint ud. Først i juli måned skulle alle kabler være nedgravet og derefter skal den tekniske opsætning med fiber så ske.
Så når vi når hen i september/oktober, så skulle vi alle være kørende – og det er jo fantastisk.

De er blevet lidt forsinkede med at sende fakturaerne ud, men de skulle komme til jer i løbet af denne eller næste uge, og så er der kun 14 dage til at betale i.

!!! De begynder ikke at grave før alle har betalt, så det er vigtigt at få det gjort !!!

Umiddelbart efter vil der komme mere info ud til alle, ang. den nærmere planlægning, så alle ved hvad der sker.

De ejendomme der ikke har været tilskudsberettigede, men som ligger på vejen de allerede graver på, vil blive kontaktet af RAH direkte. De får muligheden for at komme med på fiberbredbåndet. Det er ikke noget udvalget er involveret i, det er mellem de enkelte husstande og RAH direkte.

Vi laver en liste med husstande umiddelbart udenfor området, som ønsker at blive kontaktet af RAH for at høre om muligheden for tilslutning. Den liste skal færdiggøres hurtigst muligt og sendes til RAH. Så er du ikke en af dem der har fået brev fra RAH ang. fiber nu, og du er interesseret, så send en mail til os med navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse, SENEST d. 21/3-2021, så formidler vi det videre til RAH, som så kontakter jer direkte.

Vi vil igen gerne påpege hvor glade og taknemmelige vi er for alle der tilsluttede sig projektet, og også gav mere end minimumsbeløbet, for det har været de små marginaler der har gjort at vi er kommet i betragtning overhovedet, og det var også begrundelsen for at vi satte beløbene lidt højere. En “forsikring” koster lidt penge og det er nu vi har brug for hurtigt internet!

Vi melder mere ud, så snart vi har nyt.

Mvh. Bredbånds udvalget – Faster Bredbånd.

Flg. adresser er allerede noteret på listen til RAH:

Adresse Husnr.
Arnborgvej 4
Arnborgvej 6
Arnborgvej 17
Arnborgvej 21
Astrupvej 17
Astrupvej 19
Borrisvej 7
Borrisvej 11
Engvangvej 1
Hannerupvej 1
Hannerupvej 2
Hannerupvej 3
Hannerupvej 5
Hannerupvej 9
Hostedhøj 1A
Kjeldstrupvej 1
Præstevejen 9
Præstevejen 9A
Præstevejen 11
Præstevejen 36
Slumstrupvej 3
Stensbovej 1
Stensbovej 5
Stensbovej 7
Videbækvej 2
Videbækvej 16
Videbækvej 17
Videbækvej 20
Videbækvej 21