Vi har brug for DIG!

/ / Nyhed

Vi søger en ny formand til FBG (Faster Boldklub- og gymnastikforening) – og det kunne være dig 🙂

En formand, som har lyst til at engagere sig i sognet og aktiviteter for sognet.

Som formand bakker du op om udvalgenes arbejde – og er med i beslutninger på tværs af udvalgene. Samtidig bakkes du som formand op af mange dygtige frivillige i de forskellige udvalg.

Du bliver en del af en fantastisk fællesskab, hvor vi arbejder for at skabe og udvikle aktiviteter for børn, unge, voksne og ældre.

Foreningen består af selvstyrende underudvalg for fodbold, gymnastik, fitness, svømning og hvad der dukker op af nye tiltag  –  og derudover også sponsorudvalg og bladudvalg. Disse udvalg planlægger selv sæsonen og har styr på detaljerne – disse udvalg er altså selvkørende.

I bestyrelsen sidder formændene for de enkelte udvalg og derudover vælges kasserer og formand på den årlige generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt i slutningen af september, men vi lykkedes ikke med at vælge en formand.

Vi håber meget, at der sidder én derude, som har lyst til at være formand for en fantastisk forening – overvej lige en gang til. Du må også gerne prikke til din nabo, din fodboldmakker, din fitness body – og høre dem til, om ikke det var noget! Kom frit frem, vi vil gøre alt for at hjælpe dig 🙂

Kontakt  meget gerne Anna-Mette Jacobsen på tlf. 4076 4779 og få en snak om, hvad der ligger i opgaven – du bliver modtaget af et dejligt fællesskab. Vi har ekstraordinær generalforsamling d. 13. oktober!