Ny hjemmeside i luften

/ / Nyhed

Så er den nye hjemmeside for lokalområdet Faster-Astrup-Ejstrup i luften!

Den gamle hjemmeside blev etableret for ca. 12 år siden, og er desværre blevet teknisk forældet. Vi har igennem noget tid haft forskellige udfordringer med den. Derfor er det besluttet at lave en ny, men udgangspunktet er stadig det sammen – en portal for lokalområdet. Her finder man alt om foreninger, institutioner, erhverv, nyheder, aktiviteter osv. Udgangspunktet for driften af hjemmesiden er også fortsat, at den skal være selvkørende – at alle kan opdatere indhold på siden.

På hjemmesiden kan alle indsende nyheder, begivenheder og billeder, som man har kunnet gøre tidligere. Desværre er det ikke muligt selv at redigere i det indsendte efterfølgende, så hvis der er noget der skal rettes/slettes eller andet, så kontakt en af webmasterne.

Det er fortsat muligt at booke lokaler i Aktivitetshuset, men som noget nyt, skal der nu betales for lejen ved reservationen. Booking systemet er mere sikkert, så flere kan ikke længere booke på samme tider. Med betalingsløsningen sparer vi også en del frivillige timer på arbejdet med den efterfølgende opkrævning af lejen, som har været en stor arbejdsopgave.

Som noget nyt er der også mulighed for at se opslag fra vores facebook side på hjemmesiden.

Foreninger, erhvervsliv mm., som er interesserede i selv at vedligeholde deres sider på hjemmesiden kan få en adgang til ”back-end”.

I løbet af sensommeren vil vi holde nogle introaftener, hvor vil præsentere hjemmesiden mere – både for dem, som bare vil vises rundt, for dem, der vil lære selv at indsende nyheder, til galleriet osv., men også give lidt introduktion, til de brugere, der selv skal vedligeholde nogle af siderne.

Vi håber på, at I vil tage godt i mod hjemmesiden og gerne komme med ris, ros, forslag til forbedringer osv., så vi sammen kan udvikle hjemmesiden mere til gavn og glæde for os alle.

Med venlig hilsen

Hjemmeside-Banden

Hanne Vestergaard, Christa Vestergaard, Jeppe Vestergaard, Finn Bilberg og Merete Bilberg